Partyflock
 

PUUR Hardstyle bij Noodverlichting in de Lantaarn

gepubliceerd door , op
Puur Hardstyle
24 januari 2013
Na een geslaagd Kerst- en nieuwjaarsfeest is het tijd om vooruit te kijken. De Noodverlichting blijft nog even branden in de Lantaarn. Voor de komende periode is het stichting Noodverlichting gelukt om een boeiend en afwisselend programma samen te stellen.

Vette beats, een spectaculaire show en een line up om je vingers bij af te likken zijn de kernwoorden van dit door de Stichting Noodverlichting georganiseerde feest in het hart van Hellendoorn. Puur, een feestje voor alle liefhebbers van hardstyle op 23 februari. Naast hardstyle wordt er bij PUUR ook early hardcore, early rave en hardcore op het programma gedraaid, iets dat in Hellendoorn uniek is. Hardcore leeft enorm in den lande, maar de feesten in de regio zijn op één hand te tellen. Ieder uur draait er een andere up-coming dj, oud gediende of headliner. Zoals je gewend was van Noodverlichting wordt ook deze avond geheel in stijl en verrassend aangekleed.

Solutio & The I's
Up stage wordt Hardstyle en Raw Hardstyle gedraaid. Solutio & The I's stonden afgelopen jaar op bijna elk groot festival, zoals Defqon.1 festival, Decibel en Hardshock Festival. Met Rawstyle tracks als b.v. City of Chaos en Immortal zijn ze veelvuldig te horen op Q-Dance Radio en stonden ze hoog in de Hardstyle Top 100. Reden genoeg voor de organisatie van stichting Noodverlichting om deze twee gasten te boeken voor puur.

Vecino
Vorig jaar was een behoorlijk goed jaar voor deze dj uit Twente. Getekend als dj bij het management van Fausto, Crossover Management, en als producer bij het beruchte Hardstyle label uit Italië, Sigma Raw Division. Zijn tracks Decisions, Futile en Going In Heavy kwamen hoog te staan in de lijsten van Hardstyle.com en Trackitdown.net. Zijn sets zijn energiek, rauw en breed, zo schuwt hij het niet om vaak een tandje harder te gaan als hij afsluit. Dit wordt een jaar dat iedereen veel van deze beuker gaat horen.

Laytech
Laytech is geen onbekende in Hellendoorn. Eerdere optredens in deze gemeente lieten een onuitwisbare indruk achter. Van hardstyle naar hardcore, gegarandeerd een geweldige afsluiter. D-Forze vs D-Stract, en D-JW, zullen de deze avond ook aanwezig zijn om het publiek te trakteren op vette beats en De Lantaarn op zijn grondvesten doen schudden.

Down stage
Voor het eerst in de geschiedenis zal er een volwaardige Hardcore Kelderstage zijn in De Lantaarn. Hier staat een geluidsysteem waar je ú tegen zegt. Vette oude early rave en dikke nieuwe hardcore zullen je tot de hoogste bpm doen dansen en hakken. De dj's die hier staan hebben menig feest al tot een kokend hoogtepunt gebracht. De mannen van Brotherhood hebben onlangs op Aszeszment in Metropool de Hardcore area afgesloten en het publiek wilde na de set nog wel een paar uurtjes doorgaan op de tunes van deze heren. ManUmaX staat bekend om zijn heerlijke mainstream hardcore waar je goed op los kan gaan. Dj Early Raver heeft eigenlijk geen introductie nodig, zijn naam is alles omvattend. Early Rave van de hoogste plank.


Kaarten voor dit feest op 23 februari zijn vanaf heden te koop bij De Barbier in Hellendoorn, de Schoenmaker in Luttenberg en VVV te Nijverdal.
Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de kassa.
Voor het feest geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.
Zaal open om 22.00 uur.
Voor meer informatie: lantaarn.nl

3 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Word weer een knaller "PUUR sang"
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1693, 1942}
Artiest {SHOWLIST artist 26309, 30645, 92954, 39452, 3274}
Zin in!