Partyflock
 

Vlinders bij Escape in februari

gepubliceerd door , op
Vlinders bij Escape in februari
29 januari 2013
De sneeuw is gesmolten, het wordt weer warmer én der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een 'all female line-up': Femmes de Valentine! Ook bij Brainwash kan er deze maand volop geflirt worden, zo komen o.a. Dirtcaps en Gregor Salto de warme grooves verzorgen en is er 23 februari weer een extra lange en extra sexy Brainwash XXL.

Houseclassics met Raymundo
DJ Raymundo, Escape en Brainwash resident, heeft twee hele dikke houseclassics mixen gemaakt. Even terug in de tijd toen house net ontstond. Check ze hier:


Cause house is a feeling!

Brainwash
Amsterdam's meest populaire zaterdagavond heeft in februari een sexy line-up voor je klaar staan. Zaterdag 2 februari heeft Raymundo Dirtcaps uitgenodigd. Samen met Saxy Mr S. op de sax en MC Choral wordt het een hete avond! Danney Canova dropt deze avond de urban en eclectic sound in Escape deLux. Zaterdag 9 februari neemt Raymundo het zoals elke maand op tegen Frederik Abas. Alleen zijn deze heren al steengoed maar zet ze back2back en de vonken springen er vanaf! Miss Bunty en Saxy Mr S. zijn erbij om ze in toom te houden en Wurtz rockt Escape deLux.

Zaterdag 16 februari is Gregor Salto te gast en dan weet je hoe laat het is: latin & house in de mix! Raymundo, MC Vika Kova en Danney Canova maken het zomerse plaatje compleet. Op zaterdag 23 februari neemt het Escape team afscheid van Sas, de productiemanager die naar warmere oorden vertrekt! Raymundo, Paul Sparkes, Costar en Danney luiden haar uit, samen met VJ Joury Gijzen die wekelijks voor de lights, effects en visuals zorgt. Vanaf 04.00 start de Brainwash XXL afterparty met o.a. Robert Feelgood, Frederik Abas en MC Pryme die tot vroeg in de ochtend door zal gaan!

Femmes de Valentine
Het wordt weer warmer en der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een 'all female line-up': Femmes de Valentine! Fem-K, Gia Mellish, Miss Sugaware, Mc Choral en lucky guy Costar on Sax zorgen voor de valentijnsvibe deze avond. Like Facebook en maak kans op vrijkaarten die in februari verloot worden!

3 jaar Reveal
Donderdag 31 januari viert Reveal haar driejarig bestaan! Al drie jaar lang is Reveal dé studentenavond van Amsterdam en met Yellow Claw, Marc Benjamin, alle Reveal residents, The Fabulous Reveal Angels en VJ Joury Gijzen wordt het een spektakel! Studenten gratis entree, check escape.nl voor alle informatie.

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Heerlijk die mixes! (Y) 8)