Partyflock
 
­ Nederland

Undertone

gepubliceerd door , op
Undertone
27 december 2012
Na twee bomvolle Undertone Specials in de Worm en Toffler, is het nu echt hoogste tijd voor een ouderwetse Undertone. Daarom start Undertone het nieuwe jaar op zaterdag 9 februari met een grote editie en een zeer dikke internationaal getinte line-up. Plaats van handeling is ditmaal de geheel gerenoveerde Corso aan de Kruiskade. Een grotere locatie geeft gelukkig ook de mogelijkheid om eens extra uit te pakken. Speciaal voor deze editie niet één maar twee buitenlandse headliners, beide afkomstig uit de gerenommeerde Mobilee stal: Rodriguez Jr en Sebo K. Daarnaast ook nu weer een hele rits nationale dj's.

Jarenlang was hij onderdeel van het zeer populaire techno duo The Youngsters, maar sinds hij een paar jaar geleden solo ging, is zijn ster snel rijzende. Rodriguez Jr is het (live) paradepaardje van Mobilee en rockt de clubs over de hele wereld met zijn energieke live set en evenzo energieke persoonlijkheid. Onlangs bewees hij dat nog eens tijdens Weiter in het LVC en op Valhalla festival. Nog geen twee jaar geleden was hij als vrij onbekende artiest te gast in de voormalige Catwalk en zette toen zo'n dikke set neer dat het hoog tijd wordt om hem, inmiddels als gevierde artiest, weer eens terug te halen naar de Maasstad.

Ook Sebo K is geen onbekende voor ons, hij liet een onuitwisbare indruk achter in de Catwalk. Sebo K was te gast op de allerlaatste avond in de club en draaide een werkelijk fenomenale set. Sebo K is resident bij de roemruchte Watergate club in Berlijn waar hij zelfs zijn eigen avonden host. Daarnaast is hij een zeer gewaardeerde producer die al vele dikke hits scoorde. Om een idee te krijgen van deze dj, is het aan te raden om zijn live set tijdens Kazantip eens te checken op Dancetrippin.

De line-up in de grote zaal wordt gecomplementeerd door Warren Fellow en Kadir Pelit. Undertone is al jaren fan van Warren Fellow en toch draaide hij nog nooit op een editie. Gezien zijn diepe warme sound, in combinatie met Rodriguez Jr en Sebo K, kan Undertone zich geen betere afsluit dj wensen. Undertone chief Kadir Pelit is immer van de partij en zorgt deze avond dat de zaal op juiste temperatuur komt.

De kleine zaal is deze avond een 'Rotterdam Incrowd Affair'. Onder leiding van Undertone resident Sandeep wordt de lounge deze avond omgetoverd tot warm bad wat de gehele avond op de juiste temperatuur wordt gehouden. Te gast deze avond: Noah/Contra head honcho's Nino & Frankie die wel raad zullen weten met een warm bad. De line-up wordt verder ingevuld met vaste Undertoners Lager, Tony Netten en Rocky.

Omdat Undertone er zin in heeft, is speciaal voor deze editie de prijs extra laag gehouden. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 10 euro. Er zijn geen early birds tickets beschikbaar en ook geen trapsgewijs oplopende entreeprijzen. Aan de deur zal de prijs wat hoger liggen, dus...Tickets bestel je bij koop tickets

Rodriguez Jr. Live Frankrijk
Sebo K Duitsland
Warren Fellow
Sandeep
Kadir Pelit
Nino & Frankie
Lager
Tony Netten
Rocky
Steginga Visuals