Partyflock
 

Finally, it's time...

gepubliceerd door , op
Oldskool Maniacs
10 januari 2013
FeestOldskool Maniacs · The Dreamteam Special
Datumzaterdag 2 februari 2013
WinactieOldskool Maniacs actiegesloten
LocatieDe Vorstin Site
Na de succesvolle editie Oldskool Maniacs van vorig jaar komt Uptempo Events dit jaar terug met een keiharde nieuwe special edition met de terugkeer van The legendary The Dreamteam! Na de spectaculaire show die ze afgelopen Thunderdome: The Final Exam hebben gegeven proefde het naar meer voor Buzz Fuzz, Dano en Gizmo oftewel The The Dreamteam en hebben ze besloten om verder te gaan zonder The Prophet. The The Dreamteam is dus terug en hebben er een vaste MC bij: The One & only: MC Da Mouth of Madness.



Deze mannen van het eerste uur geven hun eerste comeback performance met en door Uptempo Events georganiseerd in de supervette tent De Vorstin in Hilversum. Om deze avond nog specialer te maken viert Dj Dano zijn verjaardag hier. Kortom, het wordt een doldwaze, te gekke avond! Op zaterdag 2 februari om 22.00 uur barst het spektakel los en beginnen ze deze speciale avond met DJ Marlo & Nonasylum.

Daarna spint niemand minder dan Bass-D een heerlijk early setje. Dan waar het deze avond om draait.. The The Dreamteam! Met oud en speciaal nieuwe geproduceerde tracks voor deze terug keer gaan ze de tent helemaal op zijn kop zetten met een The Dreamteam live performances en 3 solo optredens met beeldschone danseressen en alles wat er verder te maken heeft en we gewend zijn van Buzz Fuzz, Dano en Gizmo en wordt deze comeback een avond om nooit meer te vergeten. De afsluiter wordt zoals we gewend zijn van Uptempo Events: Raggen en Beuken in Uptempo beats en wordt verzorgt door Para Italia en System Overload.

Hier nog even de line-up:


Om alvast in de stemming te komen heeft Para Italia een warming up mix gemaakt:


Kaartverkoop
Na de opkomst van vorig jaar en aanmeldingen dit jaar op de social media kanalen heeft de organisatie gemerkt dat Hilversum en omgeving weer aan een oldschool/early/hardcore feest toe is. Vanuit alle hoeken in de omgeving en ver daarbuiten worden in grote getale kaarten gekocht.

Wil je hier ook graag bij zijn en heb je nog geen kaartje? Kaarten voor The The Dreamteam Special zijn te koop voor maar €20 per stuk. Bestel snel je kaarten, want de voorverkoop gaat hard en Oldskool Maniacs - The The Dreamteam Special mag je gewoon niet missen! Koop op DeVorstin.nl je kaarten zodat je deze special niet hoeft te missen.
Kaartverkoop aan de deur is € 25,- mits het niet uitverkocht raakt.
Op facebook en verschillende hardcore radiostations zijn er komende periode kaarten te winnen. Houd dit dan ook scherp in de gaten!

Uptempo Events en The The Dreamteam hebben er zin in!

3 opmerkingen

Werkzaam bij Uptempo Events
Artiest {SHOWLIST artist 27229, 80002}
Buzz fuzz, Dano & Gizmo zullen alledrie ook solo optreden :)
 
Vraag me al een tijd af... Waarom Dov der niet meer bij zit?
Viel me in het verleden al op...Soms met ´´De Profeet´´ Vaak zonder....