Partyflock
 
­ Nederland

Djax it up XL komt naar Club Rodenburg

gepubliceerd door , op
Djax it Up XL
8 januari 2013
Djax it Up is weer terug in het land. De eerste internationale XL editie in Madrid was een groot succes en is net achter de rug. De Nederlandse hardtechno fans worden echter niet vergeten en daarom komt Miss Djax op 20 april samen met een door haar zelf samengesteld hardtechno gezelschap, een feestje bouwen in het midden van het land. Club Rodenburg in Beesd is dé plek waar deze avond het dak eraf gaat! Van 23.00 tot 07.00 uur staan alleen de beste hardtechno dj's achter de decks om er met z'n allen een groot feest van te maken!

Fernanda Martins vs Lukas
Als deze twee Braziliaanse helden de krachten bundelen is het dubbel zo hard en lekker. Een heerlijke act om naar uit te kijken dus!

O.B.I. vs Julyukie
Een set van dit hardtechno echtpaar kan alleen maar een succes worden. Dit duo barst van de energie en zij weten samen het publiek altijd in extase te brengen.

Buchecha
Dé mastermind achter het bekende techno concept 'Fuel Techno' uit Brazilië heeft op deze Djax it Up editie zijn debuut in Nederland. Zijn muziek heeft invloeden uit São Paulo: donkere, harde en genadeloze sounds. Deze man is zeer zeker Djax it Up materiaal!

Miss Djax
De levende legende met haar unieke sound is dé kern van Djax it Up. Altijd op volle toeren en zonder compromis: precies zoals techno hoort te zijn!

DJ Bold
De man achter Melt Down Radio en een terugkerend Djax it Up fenomeen. Deze goedlachse Australiër weet de sfeer altijd te maken met zijn swingende en energieke sounds.

VJ Yzco
Djax it Up en VJ Yzco zijn 2 handen op 1 buik. Yzco weet keer op keer de echte underground Djax ervaring waar te maken door de muziek perfect aan te vullen met zijn uitzonderlijke visuals. En met zijn geweldige aftermovies is het ook altijd heerlijk nagenieten.

Djax Daniels
De Djax Daniels staat weer koud en er is ook een merchandise stand waar je terecht kunt voor Djax Daniels shirtjes en andere Djax goodies

Tickets
De voorverkoop is reeds gestart op clubrodenburg.nl. Er zijn 300 early bird tickets voor €10,- dus wees er snel bij want op = op. Daarna kosten de tickets €15,- in de voorverkoop en €20,- aan de deur. Haal je tickets van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Trailer

5 opmerkingen

 
Heel vet!:respect:
Vet!!! Erg jammer dat ik niet kan. Keep it going!! (Y)
jippie zou naar loudness gaan maar denk dat ik dat toch maar over sla
Artiest Yzco
Word weer een geweldige editie, ben ook heel benieuwd naar de locatie!