Partyflock
 
­ Nederland

QULT #5 line-up

gepubliceerd door , op
QULT
5 januari 2013
QULT. Tijdens deze vijfde editie drijven ze de aanwezige proefkonijnen weer tot waanzin met een explosief mengsel van electro, techno en harder styles.

Join the experiment, join the QULT!

Line-up
A*S*Y*S
De Duitse beatprofessor is terug! Tijdens QULT #3 liet hij zijn krankzinnige sound al horen met een beuker van set, die hij op Qlimax nog even dunnetjes overdeed. Need we say more? Luister hier naar de set van A*S*Y*S op Qlimax:



Donnie Darko
Dit gestoorde konijn is al een experiment op zich. Donnie zal op 2 februari duidelijk maken waarom hij in korte tijd een publiekslieveling is geworden. Luister hier naar de set van Donnie Darko op QULT #4:



Geck-e
Een mix van hard dance, subground en techno, dat zal Geck-e door de speakers van het lab pompen tijdens zijn eerste optreden bij QULT. Geck-e is het alter ego van Geck-o, die niet gebonden is aan gevestigde stijlen. De E is van experiment!

VNNR
Deze jonge gifmenger uit België is aangesloten bij het Lectroluv label en staat garant voor een knallende combinatie van electro met een vleugje techno. Zijn remixes worden gedraaid door artiesten als Mr. Oizo, The Oddword, Justice, Felix da Housecat en The Bloody Beetroots. Bring it on VNNR.

Two Times Four
De vrienden Dimi en Simon zijn niet vies van wat grensverleggend onderzoek. Daarom bouwde Two Times Four een unieke setup, waarmee ze tot acht decks door elkaar kunnen mixen. Zo maken deze twee heren van hun verschillende stijlen een uitgebalanceerd concentraat van dynamische techno met verrassende uitstapjes naar andere stijlen.

Locatie
Als je wel eens in De WesterUnie bent geweest, dan ken je de industriële uitstraling van het pand. Denk daarbij de dikke geluidsset en je weet dat er mooie dingen gaan gebeuren. De WesterUnie nog nooit van binnen gezien? Check de virtuele rondleiding:



Tickets
Je ticket voor deelname aan dit experiment is verkrijgbaar voor slechts €17,- (ex fee). Bestel hier je ticket.

QULT zoekt dj's / producers
Ken je of ben je een producer die hard werkt aan nieuw materiaal en denk je dat jij bij QULT past? Laat het weten! Stuur een mail naar info@qlubunderground.nl en misschien komen jouw producties terug in de radio show of sta je op de volgende editie van QULT.

Gaan jouw vrienden al naar QULT #5?
Check Partyflock of Facebook en meld jezelf ook als aanwezig. Join the QULT op Twitter en blijf op de hoogte. Meer over QULT weten, check dan QU.NU.

9 opmerkingen

Ondanks dat het niet mijn stijl is vind ik het echt tof dat Q zich ook in andere concepten door zet.
Jammer, tegelijk met hardbass..
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
ASYS en VNNR is wel vet, maar voor de rest is dit maar een vreemd bij elkaar geveegde line-up. Voor die 17,- pak ik wel een echt electro feest.
jammer dat ik moet werken dan...hier wil ik graag eens heen
Vorige keer was echt Gaaf!
Lijkt me ook echt super vet. Die sets op soundcloud klinken iig super. Die van Luna van een paar keer geleden. Nondepie, wat ging ie hard!:d https://soundcloud.com/qlubunderground/luna-special-qult-set-qult
Sowieso aanwezig! De afgelopen 2 edities moeten missen :(