Partyflock
 

Riverdance Festival presents World of Pleasure op Laagravense Plassen
Earlybird verkoop start zaterdag 12.00

gepubliceerd door , op
World of Pleasure
30 januari 2013
FeestWorld of Pleasure · by Riverdance Festival
Datumzaterdag 11 mei 2013
WinactieWorld of Pleasure actiegesloten
LocatieLaagraven
Nieuwe locatie
Riverdance festival komt op 11 mei 2013 verrassend terug, maar dan op een gloednieuwe locatie! Na zes jaar gevestigd te zijn op recreatieterrein 't Waal in Houten verhuist organisatie XSENSE het festival naar de Laagravense plassen bij Utrecht. Dit groenrijke terrein met speelse hoogteniveaus en schitterend uitzicht over het meer biedt vele verrassende mogelijkheden voor de opzet van het festival. Daarnaast draagt de verhuizing bij aan een betere bereikbaarheid.

Nieuwe naam
Niet alleen de locatie is nieuw, maar ook de naam wordt anders! Vorig jaar heb je al kennis mogen maken met het thema waarbij entertainment nog meer centraal staat. Dit was slechts een voorproefje van wat in 2013 komen gaat. Riverdance Festival presenteert: World of Pleasure.

Earlybird actie
Speciaal voor de vaste trouwe aanhang is er ook dit jaar weer een earlybird actie. Voor slechts 25 euro koop je een ticket. Let op: deze zijn gelimiteerd en zoals andere jaren zijn ze erg gewild! Verkoop start aanstaande zaterdag (8 december) om stipt 12.00 uur op www.worldofpleasure.nl

4 opmerkingen

Kut early Bird acties van die organisaties tegenwoordig half jaar voor een feest:frusty::rot: (n)
doe maar net zon line up als dit jaar maar wel ope hardstylestage .
Zooo,das lekker dichtbij huis! 5 minuten fietsen...ideaal:-)
Yeah nog dichter bij huis :)