Partyflock
 
­ Nederland

Yum Yum continues

gepubliceerd door , op
YumYum
16 november 2012
De afgelopen en tevens eerste editie van Yum Yum in de nieuwe ECI Cultuurfabriek te Roermond was hartstikke uitverkocht! En daarom kijkt de organisatie reikhalzend uit naar de komende editie. Op 22 december 2012 keert de organisatie terug naar de ECI waar alweer de 37e editie zal worden georganiseerd van het dance event Yum Yum. Voor deze editie presenteert de organisatie van Yum Yum een volledig internationale line-up van top DJ's! Met trots presenteren ze de volgende namen.

Internationale acts
Vanaf de overkant van de Oceaan wordt ditmaal de in New York wonende DJ Tony Rohr naar Nederland gevlogen. Deze dj uit Brooklyn, bekend van de iets stevigere Techno, speelde eerder op festivals als: Awakenings, I love Techno, Nature One, Club Berghain, Tresor, Fuse. Tony Rohr is vaak te zien tussen de namen van CLR, het bekende label van Techno held Chris Liebing.

Naast de uit Amerika afkomstige Tony Rohr, schittert de tweede hoofdact van de avond: de uit België afkomstige Ramon Tapia! Zijn diep gewortelde gevoel voor groove en ritme heeft hij te danken aan zijn Chileense roots. Dit hoor je dan ook direct terug in zijn tracks en sets. Deze staan garant voor house en techhouse met dikke grooves, vette percussies en pompende beats. Hiermee zal hij het publiek perfect klaarstomen voor de hoofdact van de avond: Tony Rohr.

Support acts
Om Yum Yum om te warmen heeft de organisatie het dj duo Claudio & Lucio uit Eindhoven uitgenodigd. Met hun eigen Suono Culture avonden in Club Storm, blazen zij sinds 2010 flink wat leven in het nachtleven van de lichtstad. Uiteraard staan ook residents Svaiy & Vekx te popelen om een lekker setje te draaien.

ECI Cultuurfabriek: Sinds september 2012 is de ECI Cultuurfabriek dé nieuwe plek in Roermond waar muziek, kunst, theater, film en gastronomie in een monumentaal fabriekspand onder één dak zijn gebracht. Met al verschillende uitverkochte dance events in de eerste 2 maanden, gaat de organisatie van Yum Yum op 22 december wederom een onvergetelijke avond neerzetten!

Aftermovie vorige editie met Joris Voorn:

1 opmerking

 
Ik dacht, thai noodles. En verrek jah, YumYum haha :p