Partyflock
 
­ Nederland

Trance Nation maakt line-up area 2 bekend

gepubliceerd door , op
2 Februari zullen beide zalen in The Sand in Amsterdam gevuld zijn met trance. De eerste namen zijn reeds bekend gemaakt en nu zijn ze compleet!

Het geluid van Artento Divini kan worden omschreven als een mix van minimale ritmes, trancy invloeden en ruwe pompende beats. Artento zal tijdens Trance Nation het publiek een hoge doses van zijn enorme energie geven.

Steven Baan, is beter bekend als de man achter de Nederlandse dj/producer Estiva. Zijn eigen typische melodische, progressive trance sound maakt hem een unieke artiest in de line-up van Trance Nation. Een andere Nederlandse dj/producer Jordin Post, algemeen bekend als Juventa is een van de nieuwe lichting dj/producers in de scene. Hij is onbeperkt wat genre betreft en dit heeft hem laten opvallen bij de Trance Nation crew.

Beatport heeft haar genoemd als 'an inspiring female artist': Orla Feeney. Deze Ierse schone krijgt al jaren de support van niemand minder dan Paul van Dyk, niet alleen door haar producties, maar ook haar DJ sets en radio show. Orla Feeney is de tweede dame die 2 februari op Trance Nation staat.

Naast boven genoemde nederlandse artiesten zullen ook deze twee Nederlandse helden; Maarten de Jong en Alex Fisher tijdens Trance Nation op 2 februari draaien in The Sand. Maarten de Jong die nadat hij vele releases heeft uitgebracht o.a op het label van Paul van Dijk (Vandit) en hem ook vergezeld op zijn wereldtour kan hij natuurlijk niet ontbreken op Trance Nation. Alex Fisher met zijn ijzersterke producties op o.a. het Amsterdamse label Spinnin Records en High Contrast zal de tweede area van Trance Nation versteld doen staan!

Tigran Oganezov Oekraïne, Tigrans belangrijkste basis voor zijn huidige geluid is Marcel Woods eigen label, Musical Madness! De naam zegt het al en net als zijn labelbaas Marcel, slaagt Tigrans erin om muziekstijl barrières te doorbreken en zodoende maakt hij energieke en stijlvolle dansvloer krakers.

Erick Strong Rusland is de eerste Rus die op het label DOORN (Sander van Doorn) gereleased heeft. Met zijn producties die regelmatig in de top 5 van Beatport staan, kan het Trance Nation publiek verzekerd zijn van kwalitatief hoogstaande set.

Dit gehele spektakel zal gehost worden door niemand minder dan the one and only MC Marxman.

Ter info: Area 2 zal een volwaardige area zijn, die rookvrij is en waar streng op toe gekeken wordt. Natuurlijk zorgt Trance Nation dat er ook een aparte rookruimte zal zijn.

2 opmerkingen

 
Gaat een mooi feestje worden