Partyflock
 

Bring That Beat Back

gepubliceerd door , op
Liefhebbers van de oldschool sound kunnen hun hart weer ophalen, want op zaterdag 1 december vindt alweer de tweede editie plaats van Bring That Beat Back. Deze avond staat in het teken van de Retro classics. Oude housestijlen zoals oldschool, breakbeat, jungle, early rave zullen tijdens deze avond weer opleven en bekende oldschoolhits zullen de revue passeren.

DJ Rob & MC Joe
Organisator Alex de Vos van Furious Events heeft ook deze editie van Bring That Beat Back weer een grote hoofdact weten te strikken. Niemand minder dan het duo DJ Rob & MC Joe zullen deze avond de tent op zijn kop zetten en de beste oldschool sounds door de speakers blazen. DJ Rob heeft jarenlang als resident DJ gedraaid in Parkzicht, het Walhalla voor menig oldschoolliefhebber. Vanuit het hele land en ver daarbuiten, reisde men af naar Rotterdam om daar de toen opkomende hardere housesound te ervaren. DJ Rob treedt tegenwoordig nog regelmatig op in binnen- en buitenland, vaak vergezeld van vriend en collega MC Joe. Samen weten zij als geen ander een sfeer neer te zetten die zijn weerga niet kent en is het onmogelijk stil te blijven staan.

DJ Red
Speciaal voor de breakbeat en jungle fans is een wel hele exclusieve DJ weten te strikken. Niemand minder dan DJ Red zal deze avond een geweldig optreden verzorgen en menig breakbeat en jungle hart sneller doen kloppen. DJ Red mag net als DJ Rob gezien worden als een echte pionier. Begin jaren 90 was er maar één DJ in Noord Nederland zo bekend in de Underground Scene als DJ Red. Hij was de man die de in de UK zo groeiende sound naar Nederland bracht en als eerste The Prodigy en Altern8 boekte. De energieke breakbeat en jungle muziek uit Engeland was en is nog steeds razend populair. Vrolijk gedreven door breakbeats en lage bassen, zorgt DJ Red deze avond voor een heerlijke classic breakbeat set en neemt hij ons even mee terug naar twintig jaar geleden, toen het allemaal begon.

Line-up
Andere toppers die deze avond voorbij komen zijn DJ Reflect, jarenlang gast Resident van The Wall in België en bekend van Hellraiser, Oldschool Madness en Mindcontroller, DJ Lenn, bekend van de 7 Gates to Hell feesten, DJ Disaster, local hero en doorgewinterde oldschoolliefhebber en DJ Chemix, ook een lokale oldschoolbekendheid die zijn sporen nationaal en internationaal heeft verdiend en als geen ander elke oldschoolclassic uit zijn tas weet te toveren.

Info
Bring That Beat Back is de ultieme mogelijkheid om je weer even in de jaren '90 te wanen. Stapte je vroeger in de auto of de trein naar Parkzicht, The Goldfinger, De Mazzo, X of een van de vette underground feesten uit die tijd? Dan is Bring That Beat Back de ultieme flashback en de garantie voor een geslaagde avond!

Toegangsprijs 10 euro.

3 opmerkingen

Bring that shit back one more time....
Artiest {SHOWLIST artist 1143, 5736}
Lekker avondje classics klappen! Ik heb er zin in!