Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx maakt festivaldata 2013 bekend

gepubliceerd door , op
De Matrixx festivals Emporium, Dreamfields en Matrixx at the Park hebben een prachtig seizoen achter de rug. Heerlijk weer, uitverkochte edities, indrukwekkende stages en enorme hoge waarderingen van jullie, het beste publiek dat de Matrixx zich kan wensen. Matrixx is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor 2013. Noteer vast de volgende data in je agenda!

Emporium - 25 mei 2013
Emporium wordt traditioneel gehouden op de laatste zaterdag in mei. Zo ook in 2013. Zaterdag 25 mei zal recreatiegebied De Berendonck bij Nijmegen weer omgetoverd worden tot een prachtig kleurrijk festivalterrein waar meer dan 100 DJ's in een unieke sfeer hun beats laten horen. Zaterdag 1 december 2012 start de kaartverkoop met een speciale actieweek op 538. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Eind januari wordt het thema onthuld en eind februari wordt de volledige line-up bekend gemaakt. Houd ook de Emporium Facebook in de gaten voor het laatste nieuws!

Aftermovie Emporium Festival 2012 – De Gouden Eeuw:


Dreamfields - 29 juni 2013
Alle Dreamfields bezoekers beleefden afgelopen editie een geweldige dag. Na twee gedenkwaardige edities is Dreamfields nu al een gevestigde naam in festivalland en niet meer weg te denken van de prachtige locatie Rhederlaag aan de Ijssel (Zevenaar). Dreamfields 2013 wordt gehouden op zaterdag 29 juni. De kaartverkoop start half januari. Houd ook de Dreamfields Facebook in de gaten!

Aftermovie Dreamfields Festival 2012:


Matrixx at the Park , 13 t/m 19 juli 2013
Matrixx at the Park is het zeven dagen durende gratis dancefestival dat gehouden wordt tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Met meer dan 120.000 bezoekers is Matrixx at the Park misschien wel het grootste dance festival van Nederland. Matrixx at the Park 2013 wordt gehouden van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli. De toegang is gratis. Like de Matrixx Facebook voor alle informatie.

Aftermovie Matrixx at the Park 2012:

20 opmerkingen

:)
Christus....festivalseizoen is net voorbij :O

Maar euh: volgend jaar maar eens kijken welke festivals het worden! In elk geval lekker op tijd datum gereserveerd zo :P
 
<3
Hier word ik vrolijk van!
 
:cheer:
Emporium - 25 mei 2013
Emporium wordt traditioneel gehouden op de laatste zaterdag in mei. Zo ook in 2013. Zaterdag 26 mei zal recreatiegebied De Berendonck

2 datums in nog geen 2 zinnen ;) maar de 25e dus :D
 
Emporium echt dikke bagger :respect: En toch elk jaar stug weer gaan. :d
Ik was dit jaar ook op Emporium, slechtste editie tot nu toe. Sowieso kan je nog beter naar Qlimax of Hardbass gaan dan naar Emporium..
Uitspraak van Vivalabitchy op dinsdag 6 november 2012 om 12:53:
Ik was dit jaar ook op Emporium, slechtste editie tot nu toe. Sowieso kan je nog beter naar Qlimax of Hardbass gaan dan naar
Emporium..


Appels en peren!
@stan
inderdaad das zeker appels met peren vergelijken.
Ja nouja 't is maar waar je van houdt, misschien is Qlimax en Hardbass sowieso meer hardstyle dan Emporium, maar Emporium is van alles wat en allemaal net niet..
:lol: en vertel is even waarom het allemaal net niet is dan ?
 
Geen sfeer, slecht geluid sowieso.

Ik ben alle edities geweest, zowel die met slecht als goed weer, maar heb echt maar 2 vette edities meegemaakt. Het is het idd altijd net niet.
Vette shit was dit vorig jaar! Als ik die stage van de hardstyle weer zie (L)
Emporium nog nooit geweest, maar Dreamfields was beide keren echt wel vet!!
hardstyle deel van de aftermovie van emporiummm (L)
toch maar kijkje nemen aankomend jaar??
Dat worden weer 2 mooien festivals heb er zin in