Partyflock
 
­ Nederland

Midnight Freaks halen Reboot voor de tweede maal naar AIR

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
25 oktober 2012
Time flies when you're having fun! Er zijn een aantal artiesten bij Midnight Freaks geweest die zo'n geweldige vibe wisten te creëren dat het haast onverantwoord zou zijn om ze niet nog een keer naar AIR te halen, Reboot staat boven aan op dit lijstje. De Freaks zijn dan ook uitzinnig dat ze deze Duitse housegeweldenaar weer mogen verwelkomen in hun midden op vrijdag 2 november. Reboot zal worden bijgestaan door Lauhaus, Melon en Midnight Freaks resident Ferro.

Al staat het als de dag van gisteren in ons geheugen gegrift, het is inmiddels al weer bijna een jaar geleden dat Reboot een van de meest memorabele edities van Midnight Freaks muzikaal dirigeerde. Reboot, Cadenza's heavy weight champion, staat vooral bekend om zijn warme, zonnige en melodieuze producties. Waarschijnlijk hebben de vele gigs en residenties op Ibiza in de afgelopen jaren hier een aandeel in gehad.

Er zijn er maar weinig die Reboot muzikaal kunnen bij houden als hij op stoom is. Voor de Freaks maakte dit de zoektocht eigenlijk alleen maar makkelijker, want er zijn er maar weinig meer geschikt voor deze taak dan mede Mokumers Lauhaus en Melon.

Lauhaus, een geliefde locale held en inmiddels uitgegroeid tot een gewilde internationale dj en producer. Zijn tracks worden gedraaid door de grote der aarden en in het kielzog hiervan stromen de boekingen vanuit alle windstreken binnen. Een heel klein greepje uit zijn boekingen afgelopen jaar; Ibiza, Sonne Mond Sterne en Ministry of Sound. Niet de minste dus.
Onder het mom van 'Never change a winning team' maakt ook Melon, liefkozend Meloen genoemd door zijn fans, net als de vorige editie van Midnight Freaks met Reboot weer zijn opwachting. De frontman van Ratio? wordt net als Lauhaus internationaal geroemd om zijn producties. Met hits op zowel zijn eigen label als op vooraanstaande buitenlandse labels zoals bijvoorbeeld innervisions.

Het kersje op de taart, een appeltje voor de dorst of de kauwgombal onder in je ijsje, Ferro is altijd weer een heerlijke traktatie. Hij weet maandelijks tijdens Midnight Freaks de zaal als geen ander in beweging weet te brengen of de laatste restjes energie uit het publiek te zuigen, Karl Noten zou jaloers op hem zijn.