Partyflock
 
­ Nederland

Extreme Mansion

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 1 december 2012 zal Bollee Events voor de tweede keer het decor zijn van Extreme Mansion. Het team van DanceVilla Entertainment is alweer weken bezig met de voorbereiding van het nieuwe hardstyle concept. De organisatie van Extreme Mansionheeft de afgelopen editie menig partyganger doen verbazen, dus wees slim en bestel je tickets op tijd want dit belooft een thriller van een editie te worden!

Ook dit keer hebben ze weer drie headliners naar Rhenen weten te trekken: Ran-D, E-Force en Audiofreq. Ran-D, oftewel Randy Wieland, is een van de nieuwe talenten in de hardstyle scene. Hij draait al hardstyle sinds de geboorte van het genre. Hij heeft de harde sound door zijn aderen stromen en is een vertegenwoordiger van de darker style! Na enkele jaren produceren kreeg hij zijn eerste release het label Special Records, 'D-Pression'. Samen met MC Rems scoorde hij enige tijd later een grote release op het Italiaanse label Droppin Beats 'Bomb this place'. Hij heeft inmiddels een geheel eigen sound die een donkere sfeer uitademt. Ook staat hij inmiddels op plaats 88 in de DJ Mag Top 100. DanceVilla Entertainment is dus trots om hem als DJ in Rhenen te mogen ontvangen.

De line-up wordt aangevuld door en resident dj's Shockwave en de dj Kevin Kaos, naast deze mannen zal de avond gehost worden door Rudis

Line-up:
Ran-D
E-Force
Audiofreq
Kevin Kaos
Shockwave
Rudis

De voorverkoop is alweer in volle gang! Bestel je tickets voor deze editie dus snel. Kaarten zijn verkrijgbaar via het bekende voorverkoopadres Restaurant Cunera te Rhenen of online via koop tickets www.dancevilla.nl of www.bollee.nl. Het zal zeker weer een knallende editie worden.

5 opmerkingen

"Randy Wieland, is een van de nieuwe talenten in de hardstyle scene." WTF?
laatste aanpassing
Uitspraak van Timmiih op maandag 22 oktober 2012 om 15:27:
"Randy Wieland, is een van de nieuwe talenten in de hardstyle scene." WTF?


:roflol: Ze zeggen het nog mooier:

Ran-D, oftewel Randy Wieland, is een van de nieuwe talenten in de hardstyle scene. Hij draait al hardstyle sinds de geboorte van het genre.


Een 'nieuw talent' dat al tig jaar draait?? :rot:
laatste aanpassing
 
Ran-D een ''nieuw talent'' ? :roflol:
degene die dit nieuwsbericht heeft geschreven snapt er niet heel veel van :lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van __---__ op woensdag 24 oktober 2012 om 21:35:
degene die dit nieuwsbericht heeft geschreven snapt er niet heel veel van

Veenendaal en omgeving snappen ze dr sws bar weinig van volgens mij want toen stond in de krant dat op Fuze Ran-B en de band Noisecontrollers zouden komen!
Ran-D stond n poos terug ook al verkeerd vermeld in een zeeuws blad:Lol: gaat lekker