Partyflock
 
­ Nederland

Raveline presents Meanwhile

gepubliceerd door , op
Meanwhile
27 september 2012
Tijdens Amsterdam Dance Event laat Meanwhile zien wat hij waard is. Het Amsterdamse boekingskantoor haalt voor het eerste intermezzo met het grote publiek zijn beste paarden van stal voor een spetterende showcase in De Balie.
Deze tent, in het hartje van Amsterdam, houdt zijn deuren open tot zeven uur 's ochtends zodat de artiesten alle creatieve vrijheid krijgen om hun vetste muziek ten gehore te brengen.

Juist vanwege hun verfrissende insteek heeft Meanwhile zich in no-time ontwikkeld tot een internationaal boekingskantoor van formaat. Hoewel het agentschap pas een jaar actief is, bulken hun artiesten van ervaring. Verwacht 19 oktober daarom een serieuze showcase met een divers aanbod aan solide house en techno muziek.

Om deze eerste editie extra kracht bij te zetten werkt Meanwhile samen met Raveline Magazine. Dit toonaangevende tijdschrift is al jaren het meest verkochte magazine voor elektronische muziek in Duitsland. In combinatie met een internetplatform houden zij de hele clubscene op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op gebied van draaien en produceren van dans muziek.

Speciaal voor deze nacht opent De Balie een niet eerder gebruikte ruimte achterin het pand, die omgedoopt wordt tot de 'Raveline Mag Miniclub'. Hier staan 3 artiesten de hele nacht in een zeer intieme setting. Verder zijn de 'grote zaal' en de karakteristieke 'Salon' open waar het nodige house- en technogeweld geboden word.

Meanwhile maakt niet voor niets zijn primeur op het Amsterdam Dance Event. Met zijn 160.000 bezoekers en 300 evenementen is ADE het grootste clubfestival ter wereld. Tijdens ADE wordt geen genre binnen de elektronische muziek ongemoeid gelaten. Omdat Meanwhile zich focust op house en techno artiesten die zich op de scheidslijn van de 'underground' en 'upperground' begeven, is ADE de uitgelezen kans om al deze artiesten samen ten gehore te brengen.

De voorverkoop is reeds gestart. Tickets kosten €10,00 en zijn verkrijgbaar via koop tickets.