Partyflock
 

Programma Studio 80 tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Het Amsterdam Dance Event programma is altijd een van de hoogtepunten van het jaar voor Studio 80. En zeker in 2012, nu de club aan het Rembrandtplein het grootste programma uit haar geschiedenis presenteert: een ware party marathon van zes achtereenvolgende nachten, waarvan vijf met een verlengde openingstijd en met een line-up van 46 (!) internationale dj's en live-acts.

Bovendien organiseert Studio 80 op woensdag en donderdag (uitverkocht) nog twee extra nachten in de Schram Studios in Amsterdam-Noord: de 'Neon Nights' van het Duitse Diynamic-label, dat met artiesten als Solomun, David August, Stimming en Kollektiv Turmstrasse de afgelopen jaren groot werd in de 80, maar nu zo populair is geworden in ons land, dat er gezocht moest worden naar een grotere locatie.

Vergeleken bij de royale Schram Studios is Studio 80 (capaciteit 550) klein en intiem, wat het des te bijzonderder maakt dat de club onderdak biedt aan zo'n indrukwekkende lijst house- en techno-sterren, van wie een groot aantal al eerder kennismaakte met de inmiddels legendarische 80-vibe: Dubfire 🇺🇸, Nic Fanciulli 🇬🇧, Subb-an 🇬🇧, Paco Osuna 🇪🇸, Joris Voorn 🇳🇱, Huxley 🇬🇧, Derrick May 🇺🇸, Deetron 🇨🇭, Martin Buttrich 🇩🇪 tINI 🇩🇪, Ellen Allien 🇩🇪, Miss Kittin 🇫🇷, Heidi 🇨🇦, Karotte 🇩🇪, Clockwork 🇮🇹, Giles Smith 🇬🇧, James Priestley 🇬🇧, Motor City Drum Ensemble 🇩🇪 en vele anderen.

En heel bijzonder: met dank aan de gemeente Amsterdam kan Studio 80 in deze ADE-week voor elke nacht vanaf woensdag een verlenging inzetten, zodat alle feesten doorgaan tot minimaal zeven uur, maar op de meeste nachten nog beduidend langer.

Voorverkoop tickets: koop tickets / www.studio-80.nl / www.residentadvisor.net / www.amsterdam-dance-event.nl

Ook wanneer een event in de voorverkoop uitverkocht is, worden er altijd 200 kaarten gereserveerd, die vanaf 23:00 uur aan de deur van Studio 80 worden verkocht. Bovendien zullen er elke nacht vanaf 05:00 uur weer kaarten beschikbaar zijn voor een speciale afterhour prijs.