Partyflock
 
­ Nederland

Tranceclassixx timetable

gepubliceerd door , op
Tranceclassixx
10 september 2012
Aanstaande zaterdag kunnen de echte tranceliefhebbers hun hart weer ophalen tijdens Tranceclassixx in de Matrixx. De allerbeste tranceclassics in de beste club van Nederland is natuurlijk een gouden combinatie. Hieronder vind je de timetable van deze avond.

Line-up
Deze avond heeft een exclusief tintje: Marco V zal een speciale classics set doen, iets wat hij eigenlijk nooit doet. Voor het enthousiaste Matrixx publiek maakt hij echter graag een uitzondering. De rest van de line-up is ook van hoge kwaliteit. Menno de Jong en Ron van den Beuken hebben hun strepen allang verdiend en zullen deze avond hun beste platen ten gehore brengen. Matrixx resident Marc Simz behoeft nog amper uitleg, want hij vormt al ruim vier jaar een vaste waarde voor de Matrixx.

Timetable
22:30 - 00:00: Ron van den Beuken
00:00 - 01:30: Menno de Jong
01:30 - 03:00: Marco V
03:00 - 05:00: Marc Simz
Hosted by MC Mighty Mike

Warm-up Mix
Speciaal voor Tranceclassixx heeft Marc Simz een heerlijke warm-up mix samengesteld, waarin alle facetten van de trance langskomen. Download de set hier. Marc Simz verzorgt aanstaande zaterdag de afsluiting van Tranceclassixx, dus een spetterend eind is al verzekerd.

Tickets
Kaarten voor Tranceclassixx in de Matrixx zijn verkrijgbaar via Paylogic op www.matrixx.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. Een presale ticket kost €15,- (ex fee). Aan de deur kost een kaartje €20,-.

2 opmerkingen

 
Gegarandeerde knaller dit ..