Partyflock
 
­ Nederland

Achtste editie BOSS is Halloween special

gepubliceerd door , op
Boss
1 oktober 2012
Na een korte pauze is BOSS op vrijdag 26 oktober weer terug met een Halloween special in de Paradiso te Amsterdam. De Snoop Dogg Afterparty van 17 augustus was een groot succes en wederom uitverkocht. Na het optreden van Snoop Dogg stond er een lange rij met mensen klaar om te feesten bij BOSS het enige echte HipHop en R&B feest in Amsterdam. Onder het genot van goede muziek en de unieke BOSS sfeer, is er tot in de vroege uurtjes gefeest op echte Old School en New School hits.

Vrijdag 26 oktober is de Paradiso het decor van de BOSS Halloween special. Na vele positieve reacties, mooie en enge outfits van vorig jaar, konden ze het niet laten om weer een Halloween thema te doen. De Paradiso zal worden omgetoverd tot een spookachtige locatie. Draag jouw mooiste, dopeste, maar vooral engste outfit en maak kans op leuke prijzen. Kom vrijdag 26 oktober dus 'Trick-or-Treating' bij BOSS de Halloween special.

Met uitverkochte edities en optredens van onder andere Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als de vaste thuisbasis. Onder leiding van het team bestaande uit: DJ's Switch, Mr. Speak, Mike Mercy en MC's Fit en Aries is het bij BOSS een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en R&B. Ze maken de slogan 'From The Old To The New' helemaal waar, want ook swingbeat, de 70's, 80's, 90's en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van BOSS zijn om nooit te vergeten en zoals altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland, hun hart ophalen. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.