Partyflock
 

Laatste info Flirterz & Sexed Up

gepubliceerd door , op
Flirterz and Sexed Up
22 augustus 2012
FeestFlirterz and Sexed Up · The Ultimate Ladies Night Out
Datumzaterdag 29 september 2012
WinactieFlirterz and Sexed Up actiegesloten
LocatieThe Sand
Het is bijna zover! De 2 meest besproken evenementen van het land Sexed Up & Flirterz presents de kick-of van 'The Ultimate Ladies Night Out' in The Sand Amsterdam! Sexed Up & Flirterz zaterdag 29 september 2012 together at one place!

De rode loper zal speciaal voor dit evenement worden uitgerold en de aanwezige paparazzi zal maar al te graag een blik van jou willen opvangen! Ben jij klaar om met je meest classy outfit en high heels richting The Sand Amsterdam af te reizen voor 'The Ultimate Ladies Night Out'?

Als dat zo is, twijfel dan niet te lang en haal je entreebewijs voor slechts € 10,00 bij de bekende voorverkoopspots:
Online: Flirterz / Sexedupworld / The Sand / [presale element=party id=229034 type=ticketscript]
Winkels: de Free Record Shops en voor een voorverkooppunt dicht bij jou in de buurt kijk op Easyticket

Line-up
Dyna, Vato Gonzalez ft Mc Tjen, Irwan, Genairo Nvilla, Michael Mendoza, Lady Bee, Richie Lee, Rudy Lima, David Milano, Perez, Patrick Paul, Mc Iceman & Mc Lady Bee!

Mocht jij deze avond exclusief als VIP willen beleven, neem dan nu nog telefonisch contact op met +31(0)6 396 25086 of mail naar info@flirterz.com en vraag naar de voorwaarden! Er zijn nog slechts twee VIP tafels beschikbaar, dus aarzel niet te lang!
Een VIP arrangement houdt onder andere in: geen lange rij voor jou en je gasten, de entree tickets zijn inbegrepen, een fles sterke drank naar keuze inclusief frisdrank, snacks, persoonlijke bediening en natuurlijk een eigen exclusieve VIP spot! Wees er snel bij, want er zijn maar een aantal exclusieve VIP tafels beschikbaar.

Voor een ultimate ladies night out geldt er natuurlijk ook een ultimate dresscode. Dit is van toepassing voor zowel de dames als de heren. Het feit dat de dames extra in het zonnetje worden gezet op deze avond, neemt natuurlijk niet weg dat de heren ook welkom zijn! Voor de dames zijn de kernwoorden: Classy, Chique & High Heels! De heren mogen natuurlijk niet achterblijven en daarvoor geldt: Just Dress 2 Impress!