Partyflock
 

Hardkema gaat Friesland veroveren

gepubliceerd door , op
Hardkema
5 september 2012
FeestHardkema · The Kickoff
Datumzaterdag 13 oktober 2012
WinactieHardkema actiegesloten
LocatieKlok
Op 13 oktober 2012 organiseert Hardkema het event Hardkema – The Kickoff. Na twee succesvolle edities van Overclocked is het tijd voor een nieuw evenement in partycentrum de Klok in Harkema. De organisatie van Hardkema durft de gok te wagen om in de Klok een vervolg te geven aan de succesvolle lijn van Overclocked. Wie er bij is geweest zal alleen maar kunnen toegeven dat deze locatie niet links mag blijven liggen. Over het licht en geluid hoeft de partyganger niet te twijfelen, want wat er bij the Kickoff te bewonderen valt, is nog nooit vertoond in Harkema en omstreken.

Battle
Alle dj's zullen deze avond met elkaar de strijd aan gaan. Keihard zullen ze elkaar bestrijden met de kiezelharde beats. Niemand wil voor iemand onder doen dus zullen de dj's alles geven.

Deze avond zal beginnen met house. Enniz D en TuaKua zullen het feest inluiden. Enniz D heeft zich al meerdere malen bewezen in Kolkzicht. TuaKua stond afgelopen zomer op DenCity.
Hardscape & Bukxss, Hulshorst meets Groningen, Harkema tegen Surhuisterveen en ga zo maar door. Deze goede vrienden zullen deze avond de hardstyle op een hoog niveau inzetten.
Raice en The Inside Man vormden samen met MC Big M 'Frisians 4 Hardstyle'. Na enkele succesvolle optredens heeft The Inside Man voor zijn eigen weg gekozen. Op The Kickoff zullen deze twee talentvolle dj's het tegen elkaar opnemen. En reken er maar op dat Raice nog een appeltje met The Inside Man heeft te schillen.
Blockside vs The Tempest. Na het draaien van de plaatjes is Blockside ook aan het produceren geslagen. Z'n eerste tracks smaken naar meer. Hoogtepunt van dit jaar was Fusion of Dance. Zijn maatje Bart, The Tempest, die ook op Fusion of Dance zijn kwaliteiten mocht laten zien zal het opnemen tegen Blockside. Deze vrienden zullen er een vette show van maken.
Bekend van de radioshow op de zender van Q-dance, The Qontinent en WiSH Outdoor zullen de residents van the Magic Show Mind.Illusion en San Miquel het partycentrum op hun voegen laten schudden. Deze gasten zullen de Friezen een magische ervaring geven die ze niet snel zullen vergeten.
Ervan uitgaande dat partycentrum de Klok wel tegen een stootje kan zullen Diabolic en Influentialz Harkema trakteren op een setje keihard beukwerk. Rauw, donker en hard zijn de drie toverwoorden. Hardcore is niet uitgesloten.

Om deze hete strijd in goede banen te lijden zijn er maar liefst twee MC's geboekt. MC Big M en MC Arteroot zullen deze avond hosten. Maar natuurlijk zullen de MC's elkaar ook enkele plaagstoten geven om de battle compleet te maken.

Tickets
De tickets zijn verkrijgbaar via overclocked.nl en kosten in de voorverkoop €7,50 excl fee en €10,- aan de deur.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

1 opmerking

"hardcore is niet uitgesloten"

zolang dat "niet uitgesloten" is het uitgesloten dat ik kom :D dat hoort een zekerheid te zijn als je je Hardkema noemt lijkt mij.. :lol:
laatste aanpassing