Partyflock
 
­ Nederland

Vanaf vannacht stemmen op je favoriete uitgaanslocatie
Nightlife Awards

gepubliceerd door , op
Vanaf vannacht stemmen op je favoriete uitgaanslocatie
13 september 2012
Op dinsdag 6 november 2012 worden de felbegeerde awards uitgereikt in de Matrixx te Nijmegen. Tijdens de avond treden tal van artiesten en dj's op. De zaal is open vanaf 19:30 uur en vanaf 21:00 uur worden de awards uitgereikt. Vanaf 23:00 uur presenteert Nightlife Awards een spetterend eindfeest tot diep in de nacht.



Stemmen
Het stemmen start dit jaar op zaterdag 15 september om 01.00 uur (in de nacht van zaterdag op zondag) en duurt tot maandag 1 oktober 10.00 uur. Stemmen op de populairste uitgaansgelegenheden van Nederland kan op vier verschillende manieren:
  • Via www.stemenwin.nl
  • Via een Facebookapplicatie (ook te vinden via stemenwin.nl)
  • Via sms (sms stem + locatie naar 3669, de inkomsten van het sms'en zijn voor het goede doel: Dance4life)
  • Middels het onafhankelijk onderzoek van DVJ Insights / YoungVotes


Tevens zal het bedrijfschap Horeca & Catering een aantal quickscans afnemen, die ook zullen meetellen voor de eindbeoordeling.

Jurering
Zoals aangekondigd in Nightlife Magazine, zijn ze vorig jaar met de jurering een nieuwe weg ingeslagen, die ze dit jaar nog verder zullen perfectioneren. Naast de diverse stemuitslagen, waarmee de populariteit van de bedrijven wordt gemeten, worden bedrijven ook beoordeeld door de deskundigen van het bedrijfschap Horeca & Catering en het uitgaanspubliek. Het bedrijfschap Horeca & Catering kijkt met een quickscan vooral naar de interne organisatie van het horecabedrijf. De respondenten van het YoungVotes panel (DVJ Insights) kunnen hun favoriete uitgaansgelegenheid beoordelen op o.a. programmering, muziekbeleid, beleving, gastvrijheid, hygiëne, prijs/kwaliteit en veiligheid.

Deze beoordelingen in combinatie met de stemverhoudingen bepalen uiteindelijk de winnaars in de diverse regiocategorieën en natuurlijk de landelijke winnaars.