Partyflock
 
­ Nederland

NopeisDope 'Summer Season Knock Out' in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Nopeisdope
1 augustus 2012
FeestNopeisdope · Summer season knock out!
Datumzondag 16 september 2012
LocatieVroeger
NopeisDope kan nu al spreken over een legendarische zomer in Beachclub Vroeger in Bloemendaal. De vier edities waren allemaal een groot succes, met een volgepakte Beachclub ging elke editie van NopeisDope helemaal los.
Aan alle goede dingen komt een eind,dus ook aan de zomer van 2012 en NopeisDope zal dit in Beachclub Vroeger volledig in stijl afsluiten. Dat NopeisDope dit serieus neemt kun je gelijk al aan de line-up zien.

Wat NopeisDope betreft is 'Can't stop me now' van Shermanology en Afrojack één van grootste zomerhits van afgelopen zomer en mede daarom kun je tijdens 'Summer Season Knock Out' weer een wervelend optreden verwachten van de Shermanology formatie.

Franky Rizardo is Nederlands' trots in het Defected kamp en zal ook zijn opwachting maken de 16e, net als koning van de latin, D-Rashid. De boys van Firebeatz hebben al flink van zich laten horen in 2012 met clubhits als 'Miniman' en 'One more time'. Degene die echt grote credits verdient is toch Outsiders. Samen met Quintino, The Darkraver en Goodgrip heeft Outsiders een volledig vliegtuig op zijn kop gezet tijdens de zomertour zoals je in dit filmpje kunt zien:



Ook 'Dope' is weer aanwezig op dit feest en met Phalerieau, Gijs Scheeringa, Naffz, Goodgrip en Dash belooft het weer een heet dagje te worden in deze area!

Bereid je dus voor op de laatste strandeditie van NopeisDope in 2012 in Beachclub Vroeger en daarna wordt het weer dromen van de 2013 Grand Opening die NopeisDope en Beachclub Vroeger zullen geven op zondag 17 maart 2013!

Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.nopeisdope.nl en Freerecordshop.

2 opmerkingen

:respect: