Partyflock
 
­ Nederland

Frequence maakt timetable en laatste info bekend

gepubliceerd door , op
Frequence maakt timetable en laatste info bekend
27 augustus 2012
Met een oorverdovende knal brengt Frequence aanstaande zaterdag 1 september het festivalseizoen bij Aquabest ten einde. Het wereldwijd bekende duo Showtek voert deze dag samen met Yellow Claw, Alpha², Tatanka, Korsakoff, Boemklatsch en Promo de spijkerharde boventoon. Met het arsenaal aan rasartiesten, een aangename weersvoorspelling op zak en een ticketprijs van slechts 22,50 euro (ex. Fee) vormt Frequence zich tot de ideale festivalafsluiter van 2012.

Tussen 12:00 en klokslag 23:00 zullen ruim 20 (inter)nationaal bekende artiesten verspreidt over drie zeer diverse stages hun muzikale geweld ten gehore brengen. De weersverwachting voorspelt een aardige dag met een temperatuur van ongeveer 20 graden. In de avond kan het flink afkoelen, waardoor het meenemen van een warm kledingstuk wordt aangeraden. Deze kan overdag veilig worden weggestopt in een van de aanwezige kluisjes.

Timetable Frequence
  • Wave
  • za 13:00 - 15:00:  Nederland techno, house
  • za 15:00 - 16:30:  België hardcore, trance, house, hardstyle
  • za 16:30 - 17:45:  Nederland hardstyle
  • za 17:45 - 19:00:  Nederland hardcore
  • za 19:00 - 20:15:  Nederland hardcore
  • za 20:15 - 21:45:  Nederland hardcore
  • za 21:45 - 23:00:  Nederland techno, hardcore
  • · MC Nederland hardcore, hardstyle


NH-Hotel Arrangement
Wie zichzelf in de watten wil leggen kan het best gebruik maken van het Frequence hotel-arrangement via NH-Hotel in Best. Het arrangement is inclusief één ticket voor Frequence op zaterdag 1 september 2012 en zit vol luxueuze extra's. Een late check-out, anti-kater ontbijt en voorzieningen zoals een sauna en binnenzwembad vallen binnen het arrangement. Reserveren kan al voor slechts 70,- euro (op basis van een verblijf voor twee personen) door contact op te nemen met NH-Hotel in Best via nhbest@nh-hotels.com.

Volg Frequence!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Frequence via de social-media kanalen op Facebook enTwitter. Bezoek ook de Soundcloud en YouTube pagina's van Frequence en kom alvast in de juiste sfeer met muzikale voorproefjes en de officiële Frequence trailer.

Tickets
Tickets voor Frequence op zaterdag 1 september 2012 zijn beschikbaar voor slechts 22,50 euro (ex. Fee) en verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets of bij een van de vele Free Record Shop winkels in Nederland.

Bus, Trein & Auto
Tussen station Best en het festivalterrein bij Aquabest rijden de gehele dag pendelbussen op en neer. Een retourtje hiervoor kost 5 euro. Wie Frequence per auto bezoekt heeft voldoende gelegenheid om te parkeren. Ga voor actuele reisinformatie naar 9292.nl.

Minimumleeftijd
Voor bezoekers van Frequence op zaterdag 1 september 2012 geldt een minimumleeftijd van 17 jaar. Hier kan bij binnenkomst op worden gecontroleerd. Neem een geldig legitimatiebewijs mee om teleurstelling bij de entree te voorkomen.

Frequence online
www.frequence.nl, Facebook, Twitter, Soundcloud, Youtube en www.firstvision.nl.

8 opmerkingen

fijne timetable :)
Timetable precies goed. Van 15:00 tot 23:00 draait mooi alles achter elkaar.
Jaaaaa dit had ik gehoopt! Promo sluit af!! (l)
Jammer dat David Sonar zo vroeg staat , maar verder een lekker tijd tafeltje @ de Ultra....;P
jaja dj freeze in de house
Iemand nog kaart over?