Partyflock
 
­ Nederland

De leukste dj's en live acts tijdens de Visserijdagen Harlingen

gepubliceerd door , op
Van 29 augustus t/m 1 september vindt dit jaar de 53e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Op de Grote Bredeplaats zal er weer een spetterend dancepodium worden neergezet onder de naam 'Free Summer Vibes'. Net als afgelopen jaren verzamelen dance-liefhebbers uit de wijde omtrek zich in het centrum van de Friese havenstad en genieten van de leukste dj's en live acts.

Op woensdag 29 augustus is er een spectaculaire opening met een live optreden van de Heineken Party Pianos. Een wervelende piano show vol swingende nummers uit het internationale repertoire.

Donderdag 30 augustus zal er worden afgetrapt door de techhouse-koning van het hoge noorden, Padrino May. Daarna is het de beurt aan Dr. G die deze avond zal gaan optreden met vocalist Chiel Mulder. Samen zullen zij een unieke mix van housemuziek ondersteund met live vocalen ten gehore brengen. Hoofdact van deze avond is niemand minder dan de bootlegkoning van Nederland, Funk D. Deze man is in binnen- en buitenland bekend door vele remixen die hij heeft gemaakt van onder andere: Yellow Claw, Calvin Harris en Flo Rida. Een dikke mix van urban, house & moombahton zullen jou deze avond laten duizelen.

Vrijdag 31 augustus zullen Bassjackers na een zomertour langs alle populaire Europese badplaatsen en Amerika neerstrijken op het podium en de visserijdagen compleet op zijn kop zetten. Dit opmerkelijke dj-duo beleefde in 2011 een grote doorbraak met hun dansvloer kraker 'Mush Mush' en resulteerde in remixen voor wereldartiesten, zoals Rihanna en Moby. Naast Bassjackers staan Kenneth G, Chinsure, Robin Roij en JPackMC MC op het programma.

Zaterdag 1 september is het de beurt aan Jaz von D om de laatste dag met groots vuurwerk af te sluiten. Met zijn 21 jaar is hij één van de jongste talenten in de Nederlandse house scene op het moment, maar heeft al grote festivals achter zijn naam staan. Deze zomer stond op het bekende Starbeach in Chersonisos naast dj's als Quintino en Lucien Foort voor duizenden uitbundige vakantiegangers op te treden. Naast Jaz von D staan Praia del Sol, Teknix, Dr. G., Mr FerD en JPackMC MC op het programma.

Kijk voor meer informatie over Free Summer Vibes en de afterparties op www.eigentijds.com

1 opmerking