Partyflock
 
­ Nederland

Secret Cinema vrijdag te gast bij Format

gepubliceerd door , op
Format
10 juli 2012
Ernstige regenval, extreme hitte. Van het ene uiterste naar het andere uiterste. Vrijdag 10 augustus gaat er, hoe dan ook, mooi weer gespeeld worden in AIR. Format biedt behalve een droog onderkomen, een 'award winning soundsystem', een 'good vibes' garantie en de vette beats van Secret Cinema, Juan Sanchez, Warren Fellow en Quentin van Honk. 'Sportief schoeisel' zo luid het advies van host Juan Sanchez: 'Naaldhakken staan prachtig, maar hier gaat gedanst worden'.

Vooropgesteld is dat de echte vedettes in de Nederlandse dance scene op een hand zijn te tellen. Om met Mart Smeets te spreken: 'Mag ik dat zeggen? Natuurlijk mag ik dat zeggen'. Jeroen Verheij is daar absoluut één van. Het gaat hier natuurlijk wel over de beruchte artiest met de hoed, Secret Cinema. Jaar na jaar blijft deze man zich zelf overtreffen met denderende live sets. Daarom niet voor het eerst - maar altijd uniek - is Secret Cinema vrijdag te gast in AIR.

Behalve de trein naar Amsterdam, komt er meer goeds uit de Maasstad. Warren Fellow's techno is volwassen en subtiel. Waar nodig 'hard', wanneer het kan 'diep'. De strekking moge duidelijk zijn. Deze publieks-dj is 'credible' zonder de wens van het publiek uit het oog te verliezen. Sinds zijn doorbraak bij het grote publiek in 2006 weten behalve de clubs en festivals ook de labelbazen de sympathieke Rotterdammer te vinden. Zijn naam prijkt in de catalogus van labels als EC records en Rejected en daardoor flirt het buitenland aanhoudend met deze producer.
Toen Secret Cinema, zoals het een artiest betaamt, de diepste krochten van het nachtleven aan het verkennen was, werd veelbelovend talent Quentin van Honk pas net geboren. Inmiddels heeft hij zijn geboortestad Utrecht ingeruild voor de hoofdstad. Na het winnen van de TWSTd DJ Contest jaar finale met zijn podiumaanwezigheid en mix tussen house en techno, is hij aanstaande vrijdag voor de tweede keer te gast bij FORMAT.

Er kan ook al vooruitgeblikt worden op een bijzondere september editie met Len Faki en Hollen. Maar eerst gaat Format deze vrijdag nog een feest bouwen!

Line-up
Juan Sanchez invites...
Secret Cinema
Warren Fellow
Quentin van Honk

1 opmerking

 
SC altijd tof (Y)
Maar ik zie hem wel een dag later bij Loveland ;)