Partyflock
 

Summertime bij Escape in augustus

gepubliceerd door , op
Brainwash
30 juli 2012
Het is zomer, Escape heeft 10.000 likers op Facebook én de Escape app is vanaf nu op Android verkrijgbaar. Dat betekent feest!

Escape residents
Raymundo's Big Birthday Bash was weer een klapper! En om de zomer extra goed te vieren heeft hij een zomermix online gezet:



Voor augustus heeft hij weer een mooi Brainwash programma in elkaar gezet, draait hij op Ibiza en duikt hij met o.a. Mark Junior in de studio. Ook Escape resident Frederik Abas heeft een nieuwe mix online, check hem hier:



Ook komen er in augustus twee nieuwe tracks van hem uit, waarvan één met Miss Bunty!

Kitchen & Bar Kitchen & Bar Van Rijn
Kitchen & Bar Van Rijn is gelegen op het Rembrandtplein in Amsterdam en is momenteel in business na een succesvolle softlaunch op 9 juli. Op 5 september is de officiële opening. Kitchen & Bar Kitchen & Bar Van Rijn is met een internationale Allure de nieuwste blikvanger op het Rembrandtplein voor lekker eten en drinken, uitgaan in stijl en live muziek & DJ's. Hou de website in de gaten voor updates en foto's!

Escape App nu ook op Android
Heb jij de gratis Escape App al op je iPhone of Android toestel gedownload? Doen want je maakt grote kans op leuke goodies! Zorg dus dat je hem snel op je mobiel hebt staan, je registreert via de app én incheckt met de app als je bij Escape naar binnen gaat tijdens Brainwash op zaterdag. Laat hem zien aan de gastenlijstdame en je hoeft niet in de rij te staan! Eenmaal binnen en ingecheckt met je app maak je daarnaast kans op diverse goodies en prijzen! Download hem dus snel in de iTunes store
of op Google Play.

Brainwash: let the music control your mind!
Zaterdag 4 augustus nodigt Raymundo Gabriel & Castellon en Birkelund uit Denemarken uit! VJ/LJ Joury Gijzen verzorgt de visuals en lichten, Saxy Mr S. doet de sax, de MC vanavond is Irma Derby en Kazzikazs doet de percussie. Er is eclectic & urban @ deLux met Danney Canova Canova. 11 augustus zijn het Raymundo en Frederik die samen back 2 back en all night long Escape op z'n kop zetten. Saxy Mr S., Miss Bunty, Danney Canova en Joury Gijzen zijn er ook bij.

Zaterdag 18 augustus is Mitchell Niemeyer van de partij om er een feest van te bouwen. Samen met Raymundo, MC Choral, VJ/LJ Joury Gijzen en Martino Rosso in deLux wordt dit een klapper! De maand wordt op 25 augustus afgesloten met Frederik Abas, Joshua Walter, Costar on Sax, Joury Gijzen, MC Vika Kova en Danney Canova Canova!

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, Facebook en Twitter vind je meer informatie over Brainwash, Reveal, Episode en de andere events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes & line-ups.

Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen. Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl