Partyflock
 
­ Nederland

City of Dance 2012 komt steeds dichter bij

gepubliceerd door , op
21 juli komt steeds dichter bij en menige festivalliefhebber uit het zuiden heeft deze datum al in zijn agenda staan, want de 12de editie van het deels gratis toegankelijk City of Dance Festival, de opvolger van de bekende Middelburgs Danceparade wordt weer fantastisch! Kijk hier voor de compilatie van de afgelopen 12 jaar:



Voorverkoop
De voorverkoop gaat in razend tempo, dit is dus de laatste waarschuwing! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een ticket, dan wordt je aangeraden om deze zo snel mogelijk aan te schaffen.waarom:

1) Omdat je dit unieke sfeervolle festival niet wilt missen en je gegarandeerd bent van een top feest waar jij onderdeel van uit maakt!

2) Omdat de tickets aan de deur altijd duurder zijn.

Line-up
Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd een spetterende line-up samen te stellen. Net als voorgaande edities zal ook dit jaar weer een groot aantal regionale, nationale en internationale DJ's en vele 'live' acts - vocalisten en instrumentalisten - de lekkerste en meest opzwepende muziek ten gehore brengen.

Naast een goedgevulde Main Stage, met artiesten die de binnenstad aan het stomen krijgen, hosten Reza & BIGGI de andere area's en podia. Om het aanbod dit jaar écht compleet te maken, is er deze editie ook ruimte gemaakt voor een aparte chill-out area bij het bolwerk. Hier kun je lekker hangen in de banken of in het gras aan de waterkant, genietend van zomerse dub en reggaeklanken.

Een van de absolute smaakmakers dit jaar is Shermanology. Zij scoren op dit moment een dikke hit met Afrojack's Can't Stop Me Now en zijn een van de headliners van de avond. Ben jij klaar voor het geluid van de muzikale familie Andy Sherman, Dorothy Sherman en Leon Sherman?

BIGGI, resident van het eerste uur, en maker van de hit anthem City of Dance 2012 heeft deze zomer veel ervaring en inspiratie opgedaan in het buitenland. Hij zal met een dikke set het publiek op z'n wenken bedienen. Latin House wordt vertegenwoordigt door Latin meester en tegelijk een van de creatieve breinen achter Latin Village Festival: dj/producer D-Rashid.

Traditiegetrouw mogen de hardere stijlen van Dance ook niet ontbreken! De internationale top uit de hardstyle en hardcore scene zal de Casino Club in een 8 uur durende marathon het dak eraf knallen! Reza wordt daar bijgestaan door niemand minder dan Alpha², Tommyknocker, Ran-D en vele andere toptalenten!

Unieke ligging
Het festivalterrein onderscheidt zich ook door zijn unieke ligging, midden in het centrum van historisch Middelburg. Verspreid over de binnenstad zijn er zes verschillende podia, met elk zijn eigen muziekstroming. Niet alleen de intieme en ongedwongen sfeer, maar zeker ook het vooruitstrevend concept, ieder jaar vernieuwend en origineel te blijven, maakt City of Dance tot een uniek evenement dat jong en oud aanspreekt.

Meer informatie
Voor meer informatie over de line-up, het festivalterrein en alles wat verder met het Festival te maken heeft, check de vernieuwde internetpagina www.cityofdancemiddelburg.nl

4 opmerkingen

 
Aardig festival ook dit hoor (Y)
Net kaartje gekocht, alleen om Ophidian te zien.
De rest kan me niet echt interesseren.
valt tegelijk met dominator. dus geen city of dance voor mij dit jaar...