Partyflock
 

Full Moon on the Beach was super, koop nu je early bird voor Full Moon 17/11

gepubliceerd door , op
Full Moon on the Beach was afgelopen zaterdag een groot succes! Full Moon on the Beach was uiteraard weer een knaller met de sexy acts, spectaculaire shows, het prachtige decor met watervallen, watereffecten, rotsblokken, bloemen en zeemeerminnen, de sexy bezoekers en de opzwepende sets van o.a. dj Jean, Lucien Foort, Spider en Randy Katana.



De organisaties wil iedereen bedanken voor het bezoeken van Full moon on the beach, want zonder jullie is er geen feest! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en op naar de volgende full Moon editie op 17 november 2012 in de mooie locatie: The Sand!



Laatste 100 Early Bird tickets
De volgende editie van Full Moon staat gepland op 17 november. Koop nu 1 van de laatste 100 early bird tickets voor maar 29,50 euro bij de onderstaande voorverkoopadressen. Dit scheelt je maar liefst 15 euro! Koop ze nu voordat je te laat bent!

koop tickets
koop tickets
Easyticket
koop tickets

Let wel op: er zijn slechts 100 stuks beschikbaar!

Staat 17 november in jouw agenda?
De organisaties zijn momenteel erg hard bezig met het boeken van DJ's, pectaculaire acts voor Full Moon. Tijdens de vorige indoor editie heeft iedereen genoten van de lekkere sets van o.a. Marco V en Quintino. Ook voor deze editie beloven je weer een heerlijke line-up met (internationale) topdj's!



Full Moon is een unieke party beleving met spetterende vuureffecten, gave lasershows, sexy acts, een indrukwekkend decor, verrassende shows & much more! Full Moon = 'Een sexy white indoor beachparty die je niet mag missen als je van ECHT feesten houdt!'

Bekijk de aftermovie van de vorige editie van Full Moon in The Sand.



Win VIP tickets!
Wil jij ook compleet in de watten worden gelegd tijdens Full Moon? Wil jij genieten van luxe, gratis massage, fruit, candy & much more?



Doe dan mee en maak kans op VIP tickets voor Full Moon t.w.v. € 75,- per stuk!
Hoe maak ik kans op VIP tickets?
1. Zet hier op neer dat je naar Full Moon gaat op 17 november
2. Like Full Moon hier
3. Deel het evenement op jouw tijdlijn (profiel)

2 opmerkingen

 
Was zeker een super feestje zeg .. kijk nu al uit naar de Indoor editie.
Zeker weer van de partij!