Partyflock
 
­ Nederland

House in Motion White Edition
Aftermovie House in Motion april online

gepubliceerd door , op
House in Motion
20 juni 2012
FeestHouse in Motion · The White Edition
Datumzaterdag 22 september 2012
LocatieCrystal Venue
Wat een superdikke feesten zijn dat toch, House in Motion in Crystal Venue in Culemborg. Na drie daverende edities heeft dit feest al een vaste plek veroverd in de temple of dance van midden Nederland. Verrassend, sprankelend, housy, lekker en dirty zijn de steekwoorden waar het allemaal om gaat en iedereen die er ook maar iets van heeft meegekregen wil meteen weer. En weer. En nog een keer! Gelukkig gaat Crystal Venue zeker door met dit top concept en hoef je na de zomer niet lang meer te wachten. Zaterdag 22 september, de eerste dag na de zomer, gaat het weer helemaal los in Culemborg.

Met zijn honderden tegelijk komen mensen er op af, zowel van dichtbij als van mijlen ver weg. House in Motion geeft iedereen een kick en daar gaan ze voor natuurlijk. Het is van begin tot eind dik feest als de dirty house sounds je om de oren vliegen. Na drie supergeslaagde edities wordt het nu tijd om deze trend door te zetten. Zaterdag 22 september kun jij je hart weer ophalen aan de lekkerste tunes en rhythm's. Wie deze keer de tent op stelten komen zetten blijft nog even een geheimpje. Maar het schijnt dat ook deze keer weer voor de mafste, dikste, meest dirty partysound die je je maar kan voorstellen is gekozen. Dus maak je borst maar nat, zorg dat je 22 september vrij hebt in je agenda en neem 23 september ook maar vrij, want bijkomen moet je zeker na House in Motion!

Aftermovie House in Motion – april
Ennnn... daarrrrr issie dan! Nog even relaxed achteruithangend drankje-sippend nagenieten? Check this:


Tickets 22 september
Ga met een gerust hart op vakantie en zorg dat je je zaakjes voor na de zomer nu al goed geregeld hebt. Dus? Dus nu alvast je kaartje voor House in Motion van 22 september in huis halen! Dan ben je voor wat ze ooit een 'Geeltje' noemden maar nu gewoon 25 euro is al helemaal klaar in de voorverkoop. Tenzij je VIP bent natuurlijk, want dan wil je alleen maar het allerbeste en dus een VIP-ticket voor 35 euro in de voorverkoop.

De voorverkoop loopt via koop tickets, Primera winkels (overal in Nederland) of bij de Crystal Venue zelf
Op tijd kopen geeft je de zekerheid dat je naar binnen kan na je vakantie. De kans bestaat dat het tijdens jouw vakantie anders gewoon uitverkocht raakt.

White Edition
Deze vierde House in Motion krijgt van begin af aan een feestelijk tintje mee met als dresscode: White. Wie wel eens op een all-white party of evenement is geweest weet hoe geweldig de uitstraling is als iedereen dezelfde kleur draagt. Wie nog nooit zo'n feest heeft meegemaakt staat wat te wachten 22 september! Maak het zelf mee en dress in white to the party!

Crystal Venue is per auto en per trein heel goed te bereiken en er zijn gratis parkeerplaatsen genoeg! Zelfs als de zalen allemaal vol zijn kun je jouw auto nog kwijt op het naastgelegen NS-parkeerterrein. Drie minuutjes lopen en je staat voor de deur.

4 opmerkingen

 
Billy the Kit @ Crystal Venue (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 128234, 5570, 215, 36212, 103101}
Gaan we weer :D , wordt wederom gezellig :cheer: :cocktail: