Partyflock
 
­ Nederland

BAWS
pure hiphop met Jiggy Dje in AIR

gepubliceerd door , op
BAWS
10 mei 2012
FeestBAWS
Datumzaterdag 30 juni 2012
LocatieAIR Site
Al velen hiphop dj's gingen ze voor, al velen hiphop artiesten hebben het podium betreden. Op zaterdag 30 juni zal alweer de vierde editie van BAWS plaatsvinden in AIR. Superster Jiggy Djé zal het publiek verwennen met een live optreden en SP, Abstract, SIROJ, D.J.E.F. en MC Fit zorgen in AIR1 voor de allernieuwste, maar ook old skool hiphop. In AIR2 iets nieuws; Dancehall met Lee Millah & Alain Kuipers. Stilstaan zal dus helaas niet gaan.

Jiggy Djé rapt al sinds de nineties en boekte veel succes in de hiphop formatie DAC. Nadat hij in het verleden samenwerkte met o.a. SpaceKees en Terilekst neemt Jiggy in 2005 de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland mee naar huis. In 2006 is zijn eerste album Noah's Ark een feit. Dit is tevens de geboorte van zijn platenlabel Noah's Ark, waarmee hij tegenwoordig artiesten als Önder, SpaceKees en Kraantje Pappie vertegenwoordigd. Hij staat bekend als een van de meest energieke rappers, wat hem tot een publieksfavoriet maakt.

Hij zette de eerste editie van BAWS al op z'n kop, en hij komt het rustig nog dunnetjes overdoen. SP zal deze avond niet alleen zijn dj skills, maar ook zijn vj skills laten zien. SP mixt naast muziek namelijk ook de bijbehorende videoclips in elkaar.

De president a.k.a. Dj Abstract zal deze editie zijn debuut maken bij BAWS. Met zijn eigen succesvolle avond Abstract for President gooit hij hoge ogen, en tijdens BAWS zal hij laten zien waarom.

Top producer en resident van BAWS, SIROJ, zal zoals altijd het publiek trakteren op een van zijn legendarische sets. Met samenwerkingen met o.a. Dio, Zwart Licht, Jiggy Djé, Winne en Kraantje Pappie is iedereen zonder twijfel wel eens los gegaan op een van zijn tracks.

State Magazine's D.J.E.F. is voor de derde keer aanwezig, en niet zonder reden. Als hoofdredacteur van Nederlands grootste hip hop magazine is een ding zeker; D.J.E.F. knows Hiphop.

Bekend van Flinke Namen, maar ook graag gezien als MC. MC Fit maakt zijn intrede bij BAWS. Hij krijgt moeiteloos elke crowd mee en zal zaterdag optreden als host.

Deze editie iets nieuws in AIR2; Dancehall vertolkt door Lee Millah en Alain Kuipers. Dansen tot je niet meer kunt dus! De combinatie van deze artiesten zal er voor zorgen dat AIR gerocked gaat worden. Bewijs dat je een BAWS bent op zaterdag 30 juni!

Kaarten kosten € 12,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via AIR.nl of koop tickets.

1 opmerking

Jiggy Djezus! Altijd hard!
laatste aanpassing