Partyflock
 
­ Nederland

Morgen is het altijd droog op Mysterious in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Mysterious
28 mei 2012
FeestMysterious · The mystery of the summer
Datumzondag 24 juni 2012
WinactieMysterious actiegesloten
LocatieVroeger
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!

Na de onvergetelijke editie met Afrojack als Mystery Guest in de Maassilo kon een vervolg niet uitblijven. Omdat het zomer is, vindt deze plaats in de grootste strandclub van Europa en is omgedoopt tot: Mysterious 'The Mystery of the Summer.'

Bekijk hier de officiele aftermovie van de laatste editie:


Altijd droog:
Beachclub Vroeger is weerbestendig. Mocht het weer niet helemaal mee werken dan wordt er een grote tent geplaatst, waardoor de temperatuur gegarandeerd zal stijgen op het strand!

Tijdens de Nightlife awards is de Beachclub Vroeger uitgeroepen tot de nummer 1 strandclub van Nederland. Voor deze editie heeft de organisatie Third Floor besloten om naast een ijzersterke line-up groots uit te pakken met showelementen en special effects. De naam van het concept Mysterious zegt al genoeg, want de organisatie maakt niet alles vooraf bekend. Verwacht dus een spectaculair strandfeest!

Tijdens Mysterious zijn er 2 area's: Mainstage, waar housemusic uit de speakers knalt. Eclectic Area waar de Urban sound, van R&B tot Dubstep voorgeschoteld wordt.

De line up ziet er als volgt uit:


Info:
Tijdens Mysterious zijn er kluisjes en een foodcorner aanwezig.
Parkeren kan op de parkeerplaatsen van het Bloemendaalse strand die in overvloed aanwezig zijn.

Tickets:
Kaarten zijn in voorverkoop te koop voor 15,00 via Mysterious-event.com, Beachclub Vroeger.nl, koop tickets en bij alle Free Record Shops in Nederland.
Meer informatie is te vinden op Mysterious-event.com.

Like Facebook.com en volg Mysterious op Twitter.com voor de laatste updates. Laat zien dat je gaat en meld je aan bij het Facebook evenement.

Tot zondag 24 juni in Beachclub Vroeger in Bloemendaal!