Partyflock
 
­ Nederland

Tijd voor verandering voor Nederlandse techno act Rauwkost

gepubliceerd door , op
2012 is een lustrum jaar voor Floris Regoort en Jasper Lowik, beter bekend in de Nederlandse muziekwereld als de techno-live act Rauwkost.Wat begon allemaal als een uit de hand gelopen 'grap', ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een succesvolle live-act. Met een debuut op het Amsterdamse 'Thirtyonetwenty', enkele releases op de platenlabels 'Hey' en 'EC-Records' van Michel de Hey en een huidig contract bij het internationale 'Get Physical' label, hebben de jonge muzikanten, zich in die 5 jaar tijd, ruimschoots bewezen in de Nederlandse dance-scene.

Vijf jaar feest, muziek, studio uren, ups en downs, het was tijd voor frisse wind. Na lang beraad zijn beide tot de conclusie gekomen dat het voor de persoonlijke en muzikale ontwikkeling van hun beiden beter is om de samenwerking in huidige vorm te beëindigen. Let wel; er is geen sprake van ruzie of onenigheid het is gewoon tijd voor verandering en nieuwe inspiratie uit andere hoeken. Besloten is dat Jasper Lowik zijn carrière voortzet onder de naam Charles Davos. Floris Regoort zal solo doorgaan als Rauwkost, en zich volledig inzetten om de naam hoog te houden en door te gaan met de filosofie waarmee ze beiden zijn begonnen; energie, sfeer, en een sound die niet makkelijk in een hokje te plaatsen valt. De mannen blijven overigens hun label Rauwkost Records samen runnen. Uiteraard gaan de wegen van de heren zich verder nog vaak kruisen; zowel in de studio, als op het podium. Op welke manier? Dat moet nog blijken. Maar wat in ieder geval zeker is, is dat Jasper en Floris nog lang niet klaar zijn met het in beweging krijgen van enthousiaste party-gangers!

Om deze transitie niet onopgemerkt voorbij te laten gaan geven Floris en Jasper 5 (in teken van het lustrum) laatste optredens als duo. De definitieve afsluiting als duo vindt plaats op Shoeless Open Air in het Rijk van de Keizer. Het was immers ook Shoeless waar het 5 jaar geleden allemaal begon. Op de afterparty van Shoeless Open Air geeft het duo een 5 uur durende grande finale set waarbij alle oude klappers uit de kast worden getrokken! Volgens beide heren 'een passende afsluiting van 5 jaar feest, plezier en techno.'

Rauwkost Lustrum-Tour:
09.06.12 – Platzangst, Berlijn
23.06.12 - Shoeless Berlijn
07.07.12 - Since, Leiden
13.07.12 – Rebellion, Paradiso, Amsterdam
29.07.12 - Shoeless Open Air (5 year anniversary 5 hour set), Amsterdam

We Are E
We Are E is in 2008 te Amsterdam opgericht om de belangen van zowel jonge veelbelovende als gevestigde succesvolle artiesten te behartigen en zo hun talent ten volste te benutten. Het artiestenbureau vindt de geschikte artiest bij het project, verzorgt de PR van de artiesten en organiseert zelf evenementen. De artiesten die aangesloten zijn bij de We Are E-familie hebben één ding gemeen: een tomeloze passie en toewijding voor het draaien en produceren.

7 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}

:respect:
Floris


Moet goed zijn met die naam.
 
is iedereen de vogeltjes dans aan t doen ofzo
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 juni 2012 om 11:02:
is iedereen de vogeltjes dans aan t doen ofzo
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Rauwkost <3
Had het laatste optreden dan toch liever in de 80 gezien..