Partyflock
 
­ Nederland

Kreeft & Popcorn nieuw exclusief vrijdagavondfeest in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 29 juni maakt Amsterdam zich op voor Kreeft & Popcorn. Voor het eerst opent de prachtige Zuiderkerk haar deuren voor een feestje zoals je ze nog maar zelden ziet. Kosten nog moeite worden er gespaard om 500 bezoekers een waanzinnig avondfeest te laten beleven. Kreeft & Popcorn staat synoniem voor beleving in al haar uitersten en geldt als het niet te missen nieuwe vrijdagavondfeest van Amsterdam. Van 18:00 tot 00:00 uur duik je direct uit je werk feestend het weekend in en dans je alle werkspanning gelijk van je af. Kreeft & Popcorn gaat net even een tandje harder dan alle andere vrijdagmiddagborrels en feestjes en dat zie je o.a. in de line-up terug.

Erick Eerdhuizen
Natuurlijk bekendheid gekregen onder de naam Erick E is Erick Eerdhuizen een nieuwe weg ingeslagen. Onder zijn eigen naam draait hij nu de sterren van de hemel in de techno scène. De voormalig resident van de roemruchte RoXy is sindsdien niet meer verstoten als superact die vele mensen blij maakt met zijn goodvibe sound.

Melon
Melon aka Jeroen Hofer staat bekend om zijn lange, eclectische & enthousiaste DJ sets en wordt terecht genoemd als één van de pioniers van de minimale House scène in Nederland. Organisator van zijn eigen Ratio? avonden in de roemruchte Club Trouw in Amsterdam. Melon is een duizendpoot die je op ieder feestje de tent kan laten afbreken. Nu lekker vroeg op de vrijdagavond dus.

Tess & Frank van Zwol
Dat een broer-zus combinatie achter de draaitafels een succesformule is, bewijzen Tess & Frank van Zwol. Beide al meer dan tien jaar actief in het muzikale circuit hebben ze hun sporen meer dan verdiend. Tess enerzijds met residenties op o.a. Valtifest, Mysteryland, Dance Valley en de Gaypride en Frank op zijn beurt met een grote staat van dienst op DJ & Producer-gebied onder de naam Franklin Reeves.

Roger Stoudt
Resident en mede organisator van Kreeft en Popcorn. Ontpopt zichzelf momenteel in het clubcircuit met een toegankelijke warme housy sound. Startend met een warme deep house gerichte opbouw waarna hij zich vervolgens laat verleiden tot funky tech-house met diepe bassen, strakke ritmes en veel melodie.

Lex Empress
Voormalig lead zangeres van Kraak & Smaak is gedurende de hele avond te gast en zal diverse live optredens en acts verzorgen in combinatie met de overige artiesten. Lex Empress is een zeer voorkomend en getalenteerd zangeres die met haar improvisatietalent een spectaculaire toevoeging geeft aan de muzikale show.

Foodcorners
De organisatie heeft aan alles gedacht om je werkelijk een overweldigende avond te laten bezorgen. Dit vertaald zich ook terug in het eetaanbod. Tijdens Kreeft & Popcorn kun je in een pop-up bistro komen genieten van echte kreeft, verse Italiaanse pasta's en frisse salades.

Ticketinformatie
Kaartjes voor dit bijzondere feest kosten € 25,- en zijn verkrijgbaar via www.kreeftenpopcorn.nl
Wil je echt een exclusieve avond uit en wil je een prachtige plek op het stijlvol ingerichte VIP balkon met uitzicht over de kerk, reserveer dan een VIP tafel (minimum van 8 personen). Mail naar info@kreeftenPopcorn.nl en vraag naar alle details. Wees hier snel bij want de VIP tafels zijn al bijna uitverkocht.

Youtube trailer

1 opmerking