Partyflock
 

Met de bus naar Fucking Bastards In & Outdoor Festival edition?

gepubliceerd door , op
Fucking Bastards
3 april 2012
FeestFucking Bastards · The In and Outdoor Festival Edition!
Datumzaterdag 30 juni 2012
WinactieFucking Bastards actiegesloten
LocatieCrystal Venue
Zaterdag 30 juni gaat het gebeuren! De allereerste superdikke In en Outdoor Festival edition van Fucking Bastards is een feit. Met een moddervette stomping line-up en voor het eerst ook een outdoor area erbij! Dikke shit, dat kan echt niet hoor. Of toch wel? En dan nog 12 uur lang ook, dit is echt gruwelijk. De Early Bird tickets zijn dik uitverkocht en de voorverkoop loopt als een trein op steroïden. Niks staat je in de weg om 30 juni om 20:00 uur voor de deur te staan en pas om 8 uur weer naar buiten te rollen. Tenzij je misschien geen vervoer hebt. Maar ook daar is aan gedacht, alleen moet je wel zelf actie ondernemen.

Hardcore is dik, en zeker in Crystal Venue, dat weet iedereen. Daarom komen ze ook van ver, soms heel ver om er toch bij te kunnen zijn. Voor Fucking Bastards komen zelfs vragen uit Italië hoe ze een kaartje kunnen kopen. Toch is het voor veel mensen nog net te ver, of net te moeilijk te bereiken omdat de eerste treinen op zondag pas rond een uur of 8 vertrekken. Daar is nu een oplossing voor: regel samen met je vrienden je eigen Partybus en je wordt gehaald en gebracht terwijl het feest onderweg al begint met muziek en een drankje in de bus!

Fucking Bastards Partybus
Toen Crystal Venue in gesprek was met Partybussen.nl kwamen ze erachter dat er bij Partybussen.nl al meerdere aanvragen waren van mensen die met een bus naar Fucking Bastards willen komen. Maar omdat lang niet iedereen Partybussen.nl kent waren het er de vorige keer niet genoeg om echt een bus te laten rijden. Dat kan anders natuurlijk! In samenwerking met Crystal Venue heeft Partybussen.nl nu alvast een eigen pagina gemaakt voor Fucking Bastards: www.partybussen.nl/fucking-bastards. Via die pagina kun je zelf je eigen busreis organiseren. En het mooie is dat je daarmee voor jezelf een gratis busreis kunt verdienen, of zelfs nog wat extra zakgeld voor Fucking Bastards!

Hoe werkt het?
Op de website van Partybussen.nl kun je precies lezen hoe het werkt. Als organisator van je eigen busreis kun je zelf al gratis met de bus naar Fucking Bastards als je 30 vrienden vind die meegaan. Weet je meer dan 30 mensen mee te krijgen dan verdien je er nog geld mee ook! Tot € 75,- als je 49 mensen bij elkaar hebt. Of je verdeelt die 75 euries onder nog 4 vrienden die ook 10 mensen meenemen en er gaan, met jou erbij, 5 mensen gratis met de bus! Kies je opstapplaats, nodig al je vrienden uit of gebruik je Facebook om mensen te vinden die ook vanaf jouw opstapplaats mee willen en dan begint voor jou het feest al wanneer je in de bus stapt. Ben je een beetje ondernemend? Dan is dit een eitje voor je!

Ga naar de Fucking Bastards pagina op www.partybussen.nl en meld je aan als organisator om een busreis te organiseren. Zo gaat deze Fucking Bastards In en Outdoor Festival Edition voor jou wel heel bijzonder zijn!

12 uur lang snoeiharde hardcore, binnen en buiten
De zevende editie van Fucking Bastards is dit alweer en het belooft absoluut de dikste ooit te worden! Nooit eerder op deze lokatie is er een hardcore feest geweest met een outdoor area. Van binnen naar buiten en weer terug, je krijgt er geen genoeg van. Met de meest knallende hardcore, Frenchcore en terror sounds die je maar kan verzinnen. Dit is zo vet dat de Early Bird kaarten al ruim voor de einddatum uitverkocht waren. Je kan nu nog wel in de voorverkoop terecht voor gewone en VIP-tickets. Daarvoor ga je naar Ticketscript, Paylogic of je plaatselijke Primera winkel.

No less then 29 dj en 4 Mc's staan paraat om een gruwelijk vet feest neer te zetten op 30 juni. Met een unieke buiten-area erbij. En nu is er ook als je wat verder weg woont of geen vervoer hebt geen enkele reden meer om niet te komen. Fucking Bastards In en Outdoor Festival Edition gaat de beste ooit worden!

3 opmerkingen

vette shit man dit mogen ze wel vaker doen :woep:
De eindtijd sluit toch altijd perfect aan op de treinen? Dat was altijd juist 1 vd voordelen van Culemborg.
 
Uitspraak van Legion of the Lost op maandag 18 juni 2012 om 12:22:
De eindtijd sluit toch altijd perfect aan op de treinen? Dat was altijd juist 1 vd voordelen van Culemborg.


Niet altijd, maar vaak wel ;)