Partyflock
 
­ Nederland

Vijf uur lang Paul Elstak vs Panic in Eclipse
Laatste informatie en shout-out

gepubliceerd door , op
Paul Elstak en Dennis Copier a.k.a. DJ Panic zijn er klaar voor om vrijdag 8 juni 2012 Club Eclipse te Rotterdam compleet los te laten gaan! NRG Events presenteert op deze datum het feest 'Paul Elstak versus Panic' wat inhoud dat deze Rotterdams grootheden dan een unieke en knallende set neer gaan zetten van vijf uur lang (!).

De muziek die je gaat horen (en voelen!) is het beste uit twintig jaar hardcore, van vroeger tot en met de huidige tijd, met o.a. oldschool, early rave, happy hardcore en hardcore! Kaarten voor 'Paul Elstak versus Panic' kosten €15 (ex. fee) in de voorverkoop en zijn onder andere te koop via de website van NRG Events.

Bekijk hieronder de 'shout out' van DJ Panic en Paul Elstak.



Paul Elstak vs Panic (Exclusive five hour 'back2back' set)
Hosted by: MC Ruffian

Special Guest
De openingsset van 22:00 tot 00:00 wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Lars (!) Als lid van de Forze DJ Team en specialist in classics, oldschool en early rave weet hij als geen ander een perfect opgebouwde set neet te zetten.

Kaartverkoop
Kaarten voor 'Paul Elstak versus Panic' zijn te koop voor € 15,- (ex. fee) en zijn te koop bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: www.nrg-events.nl / [presale element=party id=221049 type=paylogic] / [presale element=party id=221049 type=seedance]. Kaarten aan de deur kosten € 20,-

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Website en verdere info
Kijk voor meer informatie over 'Paul Elstak versus Panic' op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de site van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'Paul Elstak versus Panic in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 05:00.

8 opmerkingen

jammer dat het op een vrijdag is :(
Artiest {SHOWLIST artist 3198, 158092, 30715, 23213, 40084, 39, 58344}
Hier kijken we erg naar uit!!!
Baal nog steeds dat ik hier niet bij kan zijn. Wat zal dit vet worden zeg. :lief: Veel plezier alvast!
Hopelijk gaan ze ook even als Forze dj team draaien! :D
Artiest Olash
Ik zeg rukwind