Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij klaar voor Intents Festival?
Laatste info

gepubliceerd door , op
Intents Festival
15 april 2012
FeestIntents Festival · Control Our Nature
Datumzaterdag 2 juni 2012
WinactieIntents Festival actiegesloten
LocatieD'n Donk
Ook op Day 2 vormt het concept Fusion – The Harder Styles de outdoor mainstage van Intents Festival. Hier tref je steengoede hardstyle acts en unieke combinaties waar ook de liefhebbers van het wat rauwere werk aan hun trekken komen. Zo draaien o.a. Psyko Punkz vs Alpha², Zany vs Jack of Sound, Deepack vs Stereotuners, Thera vs Adaro en vele anderen!

Klik hier voor de complete line-up van Day 2

Op deze stage vindt je de ultieme combinatie van harde beats, een vet decor en een fantastische show. Hierdoor is deze stage een must voor iedere harder styles fan!

Laatste info Intents Festival Day 1 + Day 2
Op 2 juni gaan de poorten van het Intents Festival terrein open om 11:00u. Op 3 juni gaan de poorten om 14:00u voor je open. Kom op tijd zodat je makkelijk kunt parkeren, en niet lang hoeft te wachten bij de ingang.

Er rijden op zaterdag vanaf 10:30u de hele dag gratis pendelbussen van CS Oisterwijk naar het festivaltterrein. Belangrijke info voor treinreizigers op Day 1: de laatste pendelbus vertrekt om 23:30 naar het station zodat je de laatste trein richting Tilburg niet mist. Op zondag rijden er vanaf 13:30u de gehele dag gratis pendelbussen.

Trek je mooiste kleren aan en ga bij binnenkomst op de foto voor onze mega fotomuur met de mooie Intents Promotie Dames. Vergeet niet dat het in de avond kan afkoelen, zorg voor een lekkere warme trui die je overdag in de vele kluisjes kunt leggen.

Timetable
Voor vele een belangrijk moment: de timetable checken en je eigen programma van de dag samen stellen. Benieuwd hoe laat jouw favoriete DJ draait?

Klik hier om de timetable van DAY 1 online te bekijken.
Klik hier om de timetable van DAY 2 online te bekijken.

Intents Festival Day 2 breidt uit met extra outdoor area!
Intents Festival wordt op Day 2 uitgebreid met een extra area. Hier kunnen enkele honderden bezoekers outdoor genieten van lekker house-beats & live muziek. Deze area wordt mogelijk gemaakt door Young Nick & Groovesum. Dat wordt lekker in het zonnetje genieten van de heerlijke house-beats!

Young Nick & Groovesum present:
- Young Nick
- Max Miller
- DIRIQ
- Fresh-M
- Syben Ray
- Dtroyed
- Joost Baljon
- Sven Stout

With live musicians:
- Eller van Buuren on guitar
- Q on trumpet
- IJsbrand van 't Zand on sax

Klik hier voor de complete line-up van Day 2

Intents Festival TV bij artiesten Day 2
MC Apster is met zijn camerateam door Brabant gereden op bezoek bij artiesten welke draaien op zondag 3 juni. Benieuwd hoe dat was? Check hieronder de video.



Ticketinfo voor zondag 3 juni – Day 2
Tickets zijn nu nog online verkrijgbaar via tickets.kloontjes.nl. Indien zondag 3 juni niet uitverkocht is zijn er tickets aan de deur te koop.
Regular: € 22,50 (ex fee)
VIP: € 37,50 (ex fee)

Intents Festival 2012: Control our nature!

14 opmerkingen

wordd knallllen!!
 
Yes, yes! Here we go! :bounce:
 
altijd klaar voor intents!!!! ZIIIIIIN!!!!!
Suuuuuuperveel zin in zaterdaggggg! :cheer:
Nog maar 2 nachtjes slapen :D
 
Zin in _o_
me vriendengroep heeft nog een kaartje over! voor de normale prijs kan je hem voor de deur bij intents komen halen! laat maar wat achter