Partyflock
 
­ Nederland

Beach Dance opnieuw op Harlinger strand

gepubliceerd door , op
Ook dit jaar vindt het festival Beach Dance weer plaats op het strand van Harlingen. De afgelopen maanden heeft de organisatie achter de schermen hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen. Op zaterdag 21 juli 2012 vanaf 16:00 uur 's middags tot aan middernacht wordt het strand aan de Waddenzee weer omgetoverd tot een zomers festivalterrein met nationale en internationale DJ's, subliem geluid en een spetterende lichtshow.

Iedereen hoopt op een zonnige dag waarbij je lekker met je slippers in het zand en een drankje in de hand van de lekkerste zomerse beats kunt genieten. De weergoden in Nederland zijn erg onvoorspelbaar, daarom heeft de organisatie op voorhand enkele extra maatregelen getroffen. Zo wordt het festivalterrein omgedraaid en intiemer gemaakt om meer in de luwte te staan, zijn er meer overdekte gebieden en is er bij tegenvallende temperaturen de mogelijkheid om het festival te verplaatsen naar een grote tent op het nabijgelegen parkeerterrein aan de Westerzeedijk in Harlingen. Nieuw dit jaar zijn extra's zoals een VIP-deck, een Sonnema bar en andere toevoegingen die de organisatie nog even geheim wil houden.

Net als afgelopen jaar krijgt aankomend talent weer de mogelijkheid om de openingsset van het festival te verzorgen. Geïnteresseerde DJ's kunnen contact opnemen met de organisatie via info@beach-dance.nl voor meer informatie. De winnares van vorig jaar, Ashley Haak, is na haar zege een veel gevraagde DJ op feesten en festivals in heel Nederland.

Binnenkort maakt de organisatie het complete programma bekend, maar ze kunnen nu al verklappen dat deze om te smullen is. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via Beach-dance.nl voor 15 euro (ex fee) per stuk. Onder de eerste 500 verkochte kaarten worden er 10 VIP kaarten verloot en heb je toegang tot een speciale ruimte, onbeperkte consumpties en heerlijke hapjes.