Partyflock
 

Paul Elstak versus Panic in een vijf uur durende back2back set

gepubliceerd door , op
Vrijdag 8 juni 2012 is het in Club Eclipse te Rotterdam (voorheen bekend als Outland) tijd voor een uniek evenement. NRG Events presenteert op deze datum het feest: 'Paul Elstak versus Panic'. Deze twee Rotterdamse helden draaien een unieke vijf uur durende battle(!) waarin hun favoriete muziekstijlen, zoals o.a: oldschool, happy hardcore, early hardcore en hardcore, voorbij komen! Kaarten voor Paul Elstak versus Panic kosten € 15,- (ex. fee) in de voorverkoop en zijn o.a. te koop via de website van NRG Events.

Paul Elstak versus Panic vindt plaats in de 'basement zaal' van Club Eclipse. Deze mooie grote ronde zaal heeft naast een goede geluidsinstallatie en goeie 'vibe' ook een capaciteit voor zo'n duizend 'party minded people'. Speciaal voor dit feest wordt de DJ booth en podium verplaatst naar de overkant en wordt het geluid en licht 'ge-upgrade' zodat alles aanwezig is voor een onvervalst topfeest!

'Paul Elstak versus Panic' (Exclusive five hour 'back2back' set)
Hosted by: MC Ruffian

(twee uur durende 'warming up' set wordt verzorgd door een 'special guest')

Kaartverkoop
Kaarten voor Paul Elstak versus Panic zijn te koop voor € 15,- (ex. fee) en zijn te koop bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: www.nrg-events.nl / Paylogictickets.nl / Seedance.nl Kaarten aan de deur kosten € 20,-

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Website en verdere info
Kijk voor meer informatie over Paul Elstak versus Panic op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de site van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'Paul Elstak versus Panic in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 05:00.

9 opmerkingen

 
€ 15 voor een feest in de kelder lijkt mij wat duur.
Jammer dat ik niet kan anders was ik hier heel graag bij geweest. :(
Uitspraak van actief op maandag 7 mei 2012 om 10:36:
€ 15 voor een feest in de kelder lijkt mij wat duur.


:facepalm:
echt hé. Top feest weer van NRG! Altijd kwaliteit.
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Locatie is niks mis mee :) Basement is vet! (en keer geen trappen lopen ;))

Heb er zin in! :D
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 mei 2012 om 23:10:
lees niks goeds over die tent


zijn van die zeikwijven ;) heb het altijd prima naar me zin