Partyflock
 
­ Nederland

Uptempo Events pakt groots uit in De Vorstin in Hilversum

gepubliceerd door , op
Ja ja daar is ie dan! De eerste keer Hardcore in De Vorstin en sinds tijden zo spectaculair in Hilversum! Uptempo Events pakt groots uit en gaat de hele tent op ze kop zetten met flinke namen als Paul Elstak, Buzz Fuzz, Scott Marten, Para Italia and many many more en dat allemaal gehost door niemand minder dan de mannen van Thunderdome radio, MC Da Mouth of Madness en MC Justice!

Met een dikke line-up, goed geluid en een top show verzorgd door beeldschone danseressen, wordt dit een avond van toen naar nu om nooit meer te vergeten!

Main stage:
22:00-23:30 Incinerator, The Unbreakable, Nonasylum & The Partystarter
23:30-00:30 Buzz Fuzz
00:30-01:30 Scott Marten
01:30-02:30 Para Italia
02:30-03:30 Paul Elstak
03.30-04.00 J-Roon & Kosmix
Hosted bij MC Da Mouth of Madness & MC Justice

Kaartverkoop:
Dat Hilversum en omgeving toe is aan een Oldschool/Early/Hardcore feest, is wel te merken aan de kaartverkoop. Vanuit alle hoeken in de omgeving en ver daar buiten worden in grote getalen kaarten gekocht. Wil je hier ook graag bij zijn en heb je nog geen kaartje? Kaarten zijn te koop voor maar 15 euro per stuk.

Bestel wel snel je kaarten want de voorverkoop gaat hard en Oldskool Maniac's wil en mag je gewoon niet missen! Koop hier: De Vorstin.nl direct je kaarten zodat je Oldskool Maniac's niet hoeft te missen. Kaartverkoop aan de deur € 20,- mits het niet uitverkocht raakt.

1 opmerking

Aanwezig, ik vind de tekst hierboven wel erg lijken op die van Hardstyle scene, hebben jullie zitten copieren ofzo :P
laatste aanpassing