Partyflock
 
­ Nederland

HEY! in de Kerk

gepubliceerd door , op
HEY! in de Kerk
18 april 2012
Na de geweldige strand opening op paaszondag is Michel de Hey op woensdag 16 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, weer terug in Den Haag. Dit keer niet op het strand maar in De Kerk in Den Haag, een geweldig locatie met een minimaal even geweldige line-up! Verder geprogrammeerd staan namelijk Ali van Tiefschwarz en Rotterdamse trots Jeff Moore!

Weinigen zullen Tiefschwarz niet kennen. De Duitse broers Ali & Basti Schwrarz vliegen al sinds jaar en dag de hele wereld over. Wie Tiefschwarz niet kent van hun gigs kent ze waarschijnlijk wel door de rits aan producties achter hun naam. Denk aan platen als Schmetterlingsflugel, Fly, Find me en Damage. Dat de broers het niet verleerd zijn bleek paaszondag in de Studio 80 in Amsterdam. Drie uur lang draaide Ali de hele zaal ondersteboven, dat belooft veel goeds voor de 16e met Ali in De Kerk in Den Haag!

De sympathieke op en top Rotterdammer Jeff Moore timmert op dit moment flink aan de weg. Met maatje Jamie Lie A Kwie brengt hij plaat na plaat uit, en niet zomaar platen. Onlangs werd hun remix van Curly Wurly (Origineel van Michel de Hey) uitgebracht op de nu al uitverkochte laatste HEY! release. Andere tracks van Jeff worden ook gesupport door niet de minsten, denk aan groot fan Loco Dice, Matthias Tanzmann, Davide Squillace en velen anderen.

Last but not least Michel de Hey. Veel nieuws valt er over Michel niet te vertellen. Zijn onlangs uitgebrachte mix cd, ter aanleiding van de vijfde verjaardag van zijn HEY! radio show op Fresh FM, werd enorm goed ontvangen en verkoopt erg goed. Met een gerelateerde tour gaat Michel bijna alle clubs in Nederland weer af. Een optreden in Den Haag, buiten het strand om, is echter weer een flinke tijd geleden. De Hey kijkt er dan ook erg naar uit om samen met Tiefschwarz & Jeff Moore De Kerk op haar grondvesten laten schudden.

De locatie voor al het bovenstaande is De Kerk in Den Haag, gelegen aan de Noord West Buitensingel. Uitgaan in een Kerk is niet iets wat dagelijks voorkomt. De Kerk was de laatste weken dan ook veel in het nieuws. Aan de ene kant de geslaagde clubavonden, aan de andere kant het probleem met vergunningen. De vergunningen voor woensdag 16 mei zijn echter helemaal in orde, niks staat een geslaagde avond dus nog in de weg.

Als je snel bent kan je voor donderdag 26 maart één van de honderd early birds bemachtigen voor maar 8 euro. De early birds zijn te koop via Ticketscript.com & Timoco.eu!

Hopelijk tot de 16e van mei!