Partyflock
 
­ Nederland

Headliner #11 one year anniversary

gepubliceerd door , op
Headliner #11 one year anniversary
16 januari 2004
FeestHeadliner #11 · The maximum power of hardstyles
Datumvrijdag 30 januari 2004
WinactieHeadliner #11 actiegesloten
LocatieDanssalon
Pure Events Presenting: Headliner #11 one year anniversary. With dj’s Buzz Fuzz, Brennan Heart, Quint, Showtek and MC DV8 on Friday January 30th 2004 @ Danssalon, Eindhoven.

Headliner “the maximum power of Hard Styles” viert deze maand haar één jarig bestaan. Voor organisator Frequence reden deze maand eens flink uit te pakken met een speciale Headliner one year anniversary party. Dat Headliner na een jaar met maarliefst tien edities nog steeds garant staat voor feest van de bovenste plank behoeft geen introductie meer. Honderden, veelal vaste Headliner fans weten iedere laatste vrijdag van de maand hun weg naar de DansSalon weer te vinden. Het is dan ook niet voor niets dat Headliner na tien edities niet meer weg te denken is uit het Nederlandse uitgaanscircuit.

Editie #11 van Headliner beloofd een echte verjaardagsknaller te worden. Iets wat na de uitverkochte editie van Headliner #10 – the X-mas edition nog een pittige klus is. Maar Headliner zal Headliner niet zijn als er niet alles uit de kast wordt getrokken om van deze avond weer een dik feest te maken. Met special acts en de presentatie van de Headliner Anthem zullen de dj’s van Headliner de kroonluchters van de Danssalon doen trillen zoals nooit te voren. Het spits wordt deze avond afgebeten dj Quint. Quint die tijdens Factory040 nog een voortreffelijke Early Rave set neer zetten, zal deze avond echter een mix brengen van toegankelijk hardstyle in combinatie met oldskool. Hierna is het de beurt aan de Headliner resident dj’s Showtek om het publiek te trakteren op hun maandelijkse portie Hardstyle. Natuurlijk zal de stem van Headliner mc DV8 hierbij niet ontbreken. Na Showtek zal het dj duo Brennan Heart het roer overnemen met hun eigenzinnige set van hardstyle en techno, om vervolgens niemand minder dan dj Buzz Fuzz de avond te laten afsluiten met een set van Hardstyle en oldskool… Dit mag je dus niet missen!

Omdat de afgelopen edities van Headliner alle geheel waren uitverkocht raden we je aan optijd aanwezig te zijn bij de Danssalon, zodat je geen minuut van de Headliner one year anniversary party hoeft te missen. Headliner is een concept van Frequence en wordt maandelijks georganiseerd in de Danssalon, stationsplein 4 te Eindhoven. Minimum leeftijd om binnen te geraken is 18+. Openingstijden zijn van 22:00 tot 05:00 uur en na 04:00 geen toegang meer. De entreeprijs bedraagt € 10,-Tijdens Headliner gelden de algemenen voorwaarde van Frequence, welke terug te vinden zijn op www.pure-events.nl

Facts and Figures
Evenement: Headliner #10 – The maximum power of Hard Styles!
Datum: Vrijdag 30 januari 2004
Locatie: De DansSalon, stationsplein 4 te Eindhoven
Tijd: 22:00 – 05:00 uur
Entree prijs: € 10,-
Muziek stijl: Hardstyle - Oldskool
Line – up: Buzz Fuzz, Brennan Heart, Quint, Showtek and mc DV8
Informatie: www.pure-events.nl

15 opmerkingen

 
whoei headliner :D
 
kom je daar makkelijk binnen als je nog geen 18 bent?
Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Ja, mij lukt het altijd. ;P
 
AANWEZIG!!!
 
Ja, mij lukt het altijd.


Jij hoort bij het interieur Peter..
Wij ook trouwes...dus uiteraard weer aanwezig :D
Hij heeft dat interieur er zelf nog ingezet volgens mij, vooral die kroonluchter was best moeilijk om die omhoog te gooien precies goed :D:D
Uiteraard weer aanwezig!
 
ja gaan we weer!
Ook zeker weer aanwezig vorige editie was super
CKER VETTE PART DAAR....... NOG HARDER STAMPEN ALS DAT AL KAN NA DE VORIGE KEREN!!!!!!!

THE WEPAP COMMANDOS ARE THERE
aanwazig %) vorige keer was zekers (Y) :D
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
buzz fuzz en hardstyle/oldskool draaien :p
mondt altijd toch uit op ouwe hardcore bij hem hahaha :p
 
aanweeeeeeeeeeeeeeee­ezig :yes:
 
Wij zijn ook weer van de Partij!!! :bounce:
uuhh.. HEADLINER??
heb ik nog nooit van gehoord! Zal eens een keer gaan kijken ;)

:bounce: