Partyflock
 
­ Nederland

WiSH Outdoor 2012 Festival trailer
Project X maal The Hangover I en II tot de macht 6

gepubliceerd door , op
WiSH Outdoor 2012
14 juli 2012
FeestWiSH Outdoor 2012 · This is our wonderland
Datumzaterdag 30 juni 2012
WinactieWiSH Outdoor 2012 actiegesloten
Locatiede Aa
Nog tien weken te gaan voordat WiSH Outdoor op volle sterkte het feest laat losbarsten tijdens het weekend van 30 juni en 1 juli. Denk aan project X maal The Hangover I en II tot de macht 6. Even lekker een weekend volledig uit je dak gaan, juist. Maar, tien weken duurt nog erg lang....Om je alvast goed op te warmen, volgen er zeer spoedig twee Eindbaas anthems (hardstyle en house) waarmee je voorlopig wel even zoet bent. Maar dat is iets voor later. Nu eerst: de officiële release van de WiSH Outdoor 2012 festival trailer. Check 'm uit, want hij is absoluut de moeite waard!



De boodschap is duidelijk. Uiteindelijk draait het voor iedereen toch om een gelukkig leven? Neem deel aan de zoektocht naar het ultieme geluk op WiSH Outdoor en vind antwoord op die ene vraag die mensen generatie op generatie bezighoudt.

Website
Voor hen die het nog niet hebben gezien, WiSH Outdoor heeft ook haar volledig nieuwe website gelanceerd! Maak alvast een lijstje van je must-see artiesten, regel je vervoer en overnachting of lees de laatste nieuwtjes over het festival. Het kan allemaal op www.wishoutdoor.com.

Busvervoer
Ook dit jaar staat service weer hoog in het vaandel. Zo worden er wederom diverse bussen ingezet om bezoekers veilig en comfortabel te voorzien van vervoer. Vanaf diverse locaties vertrekken op zaterdag 30 juni bussen richting WiSH Outdoor. Ook na afloop van het festival is het mogelijk om met deze bussen terug naar huis te keren. Voor een overzicht van alle busreizen, klik hierrr!

Tickets
Dat WiSH Outdoor steeds populairder wordt onder de festivalbezoekers, blijkt wel uit de kaartverkoop. WiSH Outdoor staat -naast de uitgebreide decoratie- ook bekend om haar gezellige, zomerse uitstraling. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt geadviseerd om op tijd je kaarten te kopen want de kaartverkoop loopt ontzettend hard. Tickets zijn online te bestellen via www.wishoutdoor.com en zijn offline te verkrijgen via de vele Primera vestigingen in Nederland en Free Record Shops in België. De lokale kaartverkoop zal ook volgende week van start gaan.

www.wishoutdoor.com

15 opmerkingen

 
Awesome!
laatste aanpassing
ZIN IN :cheers:
Ook na afloop van het festival is het mogelijk om met deze bussen terug naar huis te keren.


Dat zou wel makkelijk zijn ja.
 
NICE...
 
Uitspraak van HKE-Jeroen op maandag 23 april 2012 om 17:11:
Dat zou wel makkelijk zijn ja.

Idd:lol:
Requiem for WISH Outdoor :D
Uitspraak van JipTriPP op dinsdag 24 april 2012 om 00:15:
Requiem for WISH Outdoor


Dat betekend dodemis voor wish outdoor. Bedoel je dat wel?
Uitspraak van Albertino op dinsdag 24 april 2012 om 11:24:
Dat betekend dodemis voor wish outdoor. Bedoel je dat wel?


Wish Outdoor for a dream;)
TMS!!!! :D :D
laatste aanpassing
kan niet wachten ;o
Und daar zijn we bij, lekkere trailer!