Partyflock
 

Beukgevaar V

gepubliceerd door , op
Het is weer tijd voor een nieuwe maar ook gelijk de laatste editie van Beukgevaar. BML Events gaat weg bij de Bazart om feesten neer te zetten op grotere locaties voor een wijder bereik van haar publiek.
Het feest Beukgevaar verdwijnt dan ook in het archief van de organisatie, maar niet getreurd want de organisatie is bezig met ideeën en uitbreidingen voor in de toekomst.

De afgelopen edities waren zeer geslaagd, maar bij de laatste editie van Beukgevaar moet er natuurlijk wel een tandje bovenop. Op de afgelopen edities hebben namen zoals The Beat Controller, Prolaxx en s'Aphira gestaan. Bij de vijfde editie van Beukgevaar zullen daarom ook Lunatic & Miss Hysteria een knal set neer gaan zetten die in ieders geheugen nog lang zal heugen. Deze dj's hebben al op de grootste feesten gestaan zoals Ground Zero en Army of Hardcore.

Daarnaast heeft de organisatie nog in de line-up de bekende Trypsin staan. Ook deze dj / producer is erg goed bezig. Zo heeft hij voor Bassrulers 2011 het anthem gemaakt met een ander getalenteerd hardcore artiest genaamd The X-clusive. Ook werkt Trypsin samen met System Overload. Deze act heeft vorig jaar het anthem gemaakt voor Harmony of Hardcore genaamd 'Darkest Times'.

Ook in de line-up staan Staz & Deceptix die ook al een naam hebben gemaakt in de Bazart en andere locaties. Deze dj's weten wel wat knallen is en dat gaan zij zeker bewijzen op Beukgevaar V: The Club Movement.

Line-up
Lunatic & Miss Hysteria
Milito & Darkangel
Trypsin & Sidecore
Red Faction & N-ergetic
Staz & Deceptix
Maxtreme & Commander Sickness
D-Lyric & MC M-Core

1 opmerking