Partyflock
 

Internationale line-up Tranceclassixx
21 April Matrixx

gepubliceerd door , op
Tranceclassixx
8 maart 2012
Zaterdag 21 april is het weer de hoogste tijd om terug te gaan in de tijd met een nostalgische aflevering van Tranceclassixx. Dit keer nodigt Matrixx twee internationale trance-acts uit die speciaal voor deze gelegenheid dikke trance-classics sets zullen neerzetten: Binary Finary en Jonas Steur. Ook oude bekende Rank 1 en Matrixx resident Marc Simz zullen met ondersteuning van MC Stretch plaatsnemen achter de draaitafels en CD-spelers.

Matrixx mag zich meten met de grootste en bekendste clubs der aarden, na een fantastische ranking in de lijst van DJ Mag Top 100 Clubs. Tien jaar geleden begon het in de Matrixx allemaal met een muziekstijl die Nederland in muziekland op de kaart heeft gezet: Trance. Tien jaar lang hebben onvergetelijke avonden met grootheden als Tiësto, Armin van Buuren en een leger aan trancetalent het publiek altijd op hun wenken bediend. Nu is de tijd weer aangebroken om al die oude klappers nog eens lekker op een rij door het dikke geluidsysteem van de geëvolueerde club sturen. Natuurlijk zal Matrixx er alles aan doen om de totaalbeleving, waar het bekend om staat, in vol ornaat neer te zetten met een top-entertainment, betoverende lasers en natuurlijk een 'State of the Art' licht- en LED-show.

Niet veel in Nederland is het duo Binary Finary. Deze van oorprong Britse artiesten hebben nu Australië als uitvalsbasis. Matt Laws en Stuart Matheson vergaarden naast uiteraard hun producties vooral bekendheid door hun remakes van Trance-klassiekers als Armin van Buuren's 'Communication', 'Xpander' van Sascha en 'Airwave' van dat andere duo van de avond op 21 april, Rank1. De Nijmegenaar en resident van de Matrixx Marc Simz krijgt een speciale twee uur durende settijd tijdens Tranceclassixx. Dit belooft twee uur lang een ode aan Trance en het Tranceclassixx publiek te worden. De Belg Jonas Steur en de Engelsman MC Stretch completeren deze internationale line-up van Tranceclassixx.

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via internet op www.matrixx.nl en te koop bij alle Primera winkels voor €17,- (ex fee). Kaarten aan de deur kosten €20,-.

5 opmerkingen

 
Zeker aanwezig voor Rank1 en natuurlijk Marc Simz (Y)
 
Matt Laws en Stuart Matheson vergaarden naast uiteraard hun producties vooral bekendheid door hun remakes van Trance-klassiekers als Armin van Buuren's 'Communication', 'Xpander' van Sascha en 'Airwave' van dat andere duo van de avond op 21 april, Rank1.

Zou niet weten onder welke naam, maar zeker niet onder hun alias Binary Finary...

Nette lineup trouwens. :)
Gaat weer een top avond worden!
Binary Finary:
ter info het zijn er 3 > Matt Laws, Stuart Matheson & Sasha Vatoff
en ze zijn imo toch echt het meest bekend door de all time classic "1998" !
http://www.youtube.com/watch?v=AlWHQOxKIJc
dit is wel de radio edit van veeeeel later ;)

voor een hele vette classix set van Binary Finary (met nog 40+ andere dj's dat weekend >> Luminosity Beach Festival !
laatste aanpassing