Partyflock
 

Bar Mitswag
Nieuw maandelijks initiatief

gepubliceerd door , op
Bar Mitswag
28 maart 2012
Over drie weken start in Club Home een nieuwe maandelijkse club avond; Bar Mitswag. De spits wordt afgetrapt op 28 april met onder andere Phil Weeks en Wildkats, hierna zal het concept elke laatste zaterdag van de maand terugkeren met een combinatie groovy house, disco en rollende beats.

Club Home is een nieuwe weg in gegaan, zo zijn er nieuwe concepten gericht op de techno en de house, en hebben ze onder andere een Funktion One systeem geïnstalleerd. De club is vanuit zichzelf een huiselijke club, zo is de club opgedeeld in drie kamers, 'de Livingroom', 'de 'Bedroom', en de 'Basement'. Met onder andere een sfeervolle open haard, een boekenkast en aparte lampen zetten zij een gezellige sfeer neer.

Bar Mitswag wil van deze gezellige club een plek maken waar je de laatste zaterdag van de maand altijd terecht kan. Het concept staat in een jaren 50 sfeer en zal de nadruk leggen op 'ouderwetse gezelligheid'. Denk aan Pinup Girls, Rock'n Roll, Boogie Woogie en de Twist.

Muzikaal focust Bar Mitswag zich op gezellige beats, groovy house en disco. De organisatie richt zich op vernieuwende namen en aanstormend talent. Naast dat house-legende Phil Weeks, Robsoul Records, geïnspireerd door old-skool house deze eerste editie erbij is, wordt de 28e dan ook gelijk met een primeur afgebeten, Wildkats. Dit opkomende Britse trio maakt sinds 2011 naam met releases op onder andere Hot Creations. Geïnspireerd door 80's funk en New York disco creëren ze een unieke sound.

De rest van de beats zullen van Amsterdamse bodem komen. Cardboard Motel zal de benedenzaal warm draaien, en Mulla, Quentin van Honk en residents Trish Former Friends zullen de bovenzaal voorzien van rollende beats.

Get your swag on en kom even een kijkje nemen op 28 april.