Partyflock
 
­ Nederland

Drie nieuwe edities van Strangerz

gepubliceerd door , op
Aanstaande vrijdag, 6 april 2012, staat er weer een nieuwe editie van Strangerz voor de deur. Naast deze editie staan er nog twee andere edities in de planning. Hierna zal het even stil worden rondom Strangerz want het festivalseizoen is dan in volle gang. Echter betekent dit niet het einde van Strangerz want Yu'R - Events zal dit roemruchte concept na het festivalseizoen ongehinderd voortzetten.

Even terug naar het heden, want voor aanstaande vrijdag staan er weer enkel knallende en beukende deejays geprogrammeerd om jou weer van je maandelijkse dosis 'boom boom bass' te voorzien.
De timetable voor aanstaande vrijdag ziet er als volgt uit:
22.00 – 23.30 2-Motion
23.30 – 00.30 Dstrbr
00.30 – 01.30 Brilliant
01.30 – 02.30 The Pope
02.30 – 03.45 Black Dahlia
MC. Ernesto

Tevens maakt Yu'R - Events van de gelegenheid gebruik om de programmering voor de editie van vrijdag 4 mei en vrijdag 1 juni 2012 te presenteren:
Strangerz vrijdag 4 mei 2012
The Z.
San Miquel
Dstrbr
Profreaks
MC: Hantáh

Strangerz vrijdag 1 juni 2012
Seneeq
The Pope
Dstrbr
Quitara
MC: Hantáh

De edities van mei en juni worden nog aangevuld met twee talenten. Deze namen zullen volgende week bekend worden gemaakt. Mocht je benieuwd zijn wie dit kunnen zijn, check dan de Facebook pagina voor de lopende contest.

Zoals je ziet zijn alle drie de edities weer volgestopt met deejays die weten hoe ze er een dik feest van moeten maken. Mis dus geen van deze edities, want voor dat je het weet moet je Strangerz voor twee maanden missen.

Tevens wil Yu'R - Events mededelen dat er achter de schermen druk wordt gewerkt aan een nieuw concept. Houd je ogen en oren open, want dit concept gaat Eindhoven op zijn grondvesten doen beven!

Tot zover de output.

'Because we are one!'