Partyflock
 
­ Nederland

Dreamfields maakt eerste namen bekend

gepubliceerd door , op
Vorig jaar heeft Dreamfields Festival zich met een spraakmakende en uitverkochte eerste editie direct op de kaart gezet van festivalland. Dit jaar wordt Dreamfields weer op dezelfde mooie droomlocatie Rhederlaag (Lathum, gemeente Zevenaar) gehouden met het prachtige uitzicht op het water vol met bootjes, een betoverende zonsondergang en het mooie glooiende landschap van de Veluwezoom op de achtergrond. Organisator Matrixx houdt de gezellige en overzichtelijke opzet van vorig jaar aan, waarbij het terrein iets wordt uitgebreid met een beach-stage en een grotere XXlerator stage.



Exxellent Mainstage
De house mainstage wordt gehost door Exxellent, het bekende house concept van de Matrixx. Hier staan de grote Nederlandse house DJ's en enkele internationale talenten waaronder Nicky Romero, Quintino en Vato Gonzalez & MC Tjen.

Krush Groove
Het eclectische Krush Groove van The Partysquad is de waardige opvolger van de Girls Love DJs tent. Een nieuw concept maar met dezelfde eclectische opzet. Dus een mix van de beste house, electro, hiphop, urban en dubstep met oa The Partysquad, Billy the Kit en FeestDJRuud.

Latin Lovers beach-stage
Nieuw dit jaar is een stage aan het water. Lekker dansen met je voetjes in het zand en wegdromen bij de lekkerste vocal house. Deze stage wordt gehost door Latin Lovers, met o.a ROOG, Franky Rizardo en D-Rashid in de line-up.

XXlerator Mainstage
Matrixx is het aan zijn stand verplicht om weer 2 hele dikke XXlerator stages neer te zetten. Net als vorig jaar zijn er spannende back2backs en vette showcases! De Mainstage heeft een decor om weer nachtmerries van te krijgen en een brede hardstyle line-up met een dikke hardcore afsluiter. De eerste namen van deze stage zijn Wildstylez, Zany en Zatox vs Ran-D.

XXlerator Raw
De XXlerator Raw stage werd vorig jaar door velen als beste festival hardstyle line-up beoordeeld. Ook dit jaar zorgt Matrixx weer voor een grote dikke tent met de allerbeste raw hardstyle DJ's waaronder Adaro, Solutio & The I's vs Chris One en B-Front live.

Volledige line-up donderdag 5 april
De komende dagen worden op Facebook en Twitter nog meer namen bekend gemaakt. Donderdag 5 april wordt de volledige line-up gepresenteerd op www.dreamfields.nl en op Facebook.

Tickets
De ticketverkoop voor Dreamfields gaat bijzonder hard. Wees er snel bij want Dreamfields gaat zeker uitverkopen. Kaarten kosten € 40,- (ex fee) en zijn online te koop op www.dreamfields.nl en bij alle Primera's. Wil je je ticket combineren met een busreis? Ga dan naar www.eventtravel.nl.

24 opmerkingen

Free Festival :)
Uitspraak van Scorrupt op dinsdag 27 maart 2012 om 21:26:
Free Festival :)


Succes...dan liever die paar euro meer en gezelliger hebben met meer plaats om loss te gaan....en ook nog eens korter bij...;P

Dus voor ons een makkelijke keuze....
 
Uitspraak van Scorrupt op dinsdag 27 maart 2012 om 21:26:
Free Festival :)

Is eigenlijk best wel mweehhh, ook al is het bijna gratis...
Uitspraak van actief op dinsdag 27 maart 2012 om 23:08:
Is eigenlijk best wel mweehhh, ook al is het bijna gratis...


ja beter dan een hardstyle stage....enuh wacht...nog een hardstyle stage :') en nog geld voor betalen ook :bye: mij niet gezien
 
Vato ! ;P vind ik lache !
"Het eclectische Krush Groove van The Partysquad is de waardige opvolger van de GirlsLoveDJs tent."

Nee, totaal niet.
Op Nick Romero en Feestdjruud na, niet erg veel spannends. (al zie je ruud ook overal)
Vetttt!
 
Uitspraak van Larry op woensdag 28 maart 2012 om 09:36:
Feestdjruud na, niet erg veel spannends. (al zie je ruud ook overa


Die naam al ;p dat klinkt zoals 'drive in dj pietje en jan'
dat zijn al hele mooie namen :D
Dit jaar wordt zeker weer vet. Vorig jaar was de hardstyle stage als spookhuis, echt mooit gedaan. Hopelijk doen ze dit jaar weer iets orgineels
Vorig Jaar Was TOP! :D Dus Zeker dit jaar weer! Hoop dat het net zo lekker weer is als vorig jaar!!!
Hmmmmmmm....?
Zin in :cheer:
XXlerator Raw stage:
- AVIO
- Jack of Sound

dit feest wordt beter en beter:D
net als vorig jaar geen techno? ook al kan ik op de fiets, zonder techno noway
 
zin in!!!