Partyflock
 

Hardwell presents Revealed in Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Hardwell
14 maart 2012
FeestHardwell · presents Revealed
Datumzondag 15 april 2012
WinactieHardwell actiegesloten
LocatieVroeger
Zondag 15 april staat Beachclub Vroeger in Bloemendaal geheel in het teken van 'Hardwell presents Revealed'. Labeleigenaar en superster DJ Hardwell draait zelf een unieke drie uur durende set tijdens zijn eigen label event. Hardwell heeft eigenhandig de overige artiesten geselecteerd die, totdat hij start aan zijn waanzinnige 3 uur durende set, het al tot een kookpunt moeten brengen. Hardwell heeft daarom Funkerman, JoeySuki, Dannic en Dyro uitgenodigd om samen met hem de eerste Revealed 'on the beach' in Vroeger te lanceren. Natuurlijk hebben deze boys allemaal op Revealed gereleased.

Hardwell lanceerde in 2010 zijn eigen Revealed Recordings, een frisse en open-minded label met een veelzijdige sound in de genres progressive house, tech house en electro house. Naast vele originele platen en collabs van Hardwell, bracht Revealed wereldwijd goed ontvangen platen uit van artiesten als Nicky Romero, Jordy Lishious, Calvin Harris, JoeySuki, Fedde le Grand en natuurlijk niet te vergeten de succesvolle samenwerking met Tiësto, wat resulteerde in 'Zero 76', dat geruime tijd op de eerste plek stond in de Beatport top 100.

Met succesvolle producties, optredens op de grootste festivals en het touren door de Verenigde Staten met Tiësto, gaat het Hardwell voor de wind. In 2011 kwam hij de DJ Mag top 100 binnen op plek 24, een aftekening van zijn rijzende status. Voor Energy the Network, waar hij één van de headliners was, maakt hij de megahot en officiële anthem 'Cobra'. En nu staat hij te popelen om met zijn eigen Revealed, Beachclub Vroeger op zijn kop te zetten.

Hardwell draait niet vaak meer in Nederland en samen met de veelbelovende weerverwachtingen voor de maand april en de onlangs tot populairste beachclub verkozen Beachclub Vroeger, is dit het perfecte decor voor een uniek event dat je niet mag missen.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via Beachclub Vroeger.nl. Kaarten aan de deur zullen
€ 17,50 kosten.