Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Gangsters · Early edition
31 Maart

gepubliceerd door , op
DJ Rob is proud to announce the new German Edition of Oldschool Gangsters die op 31 maart 2012 in Megadisco Zak in Uelsen Duitsland zal worden gehouden. Voor deze editie heeft Oldschool Gangsters het een en ander moeten omgooien door het nieuws dat Miss Zelda helaas niet meer van de partij kan zijn op 31 maart tijdens Oldschool Gangsters. Verschillende opties zijn geuit voor een vervanger zoals Buzz Fuzz, Dano, Promo en nog vele anderen, alleen waren ze helaas niet beschikbaar. Maar na een lange zoektocht en veel overleg hebben ze bij Oldschool Gangsters niemand minder weten te strikken dan PCP / Rave Creator die deze avond exclusief voor Oldschool Gangsters een (live) classic set zal verzorgen!

Dat de oldschool/early sound nog steeds zeer hoog wordt aangeschreven onder de liefhebbers is zeker niet vreemd om te horen. Zoals de vaste bezoekers van Oldschool Gangsters wellicht zullen weten, zal er weer een sfeer ontstaan waar het 'ons kent ons gevoel' weer echt voelbaar aanwezig zal zijn. En het leuke hiervan is dat 'the new generation of oldschool/early' dit gevoel kan meebeleven omdat Oldschool Gangsters, the new generation respecteert vanwege de interesse in deze periode en waar tevens de bakermat is gecreëerd voor de muziek van nu!

Hieronder de line-up en verdere info voor zaterdag 31 maart 2012:

Gizmo
J.D.A.
Kristof
Miss Groovy
Rob & MC Joe
Ruffneck
Ruthless
Vince
Live Act: PCP / Rave Creator
Hosted by MC Joe en MC-B

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden. Check...Be open-minded!

Tickets
Kaarten kosten €10,- aan de deur.

Dress 2 express, dress like a gangster.
For more info check website: www.zak-disco.de

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
(Y)
 
Artiest Ghost Dog
verkeerde Ruthless in de lijn onhoog :O