Partyflock
 
­ Nederland

Komende editie Boss in het teken van dames

gepubliceerd door , op
Boss
13 maart 2012
Boss keert met een Ladies Special terug in het Amsterdamse Paradiso. Datum: vrijdag 23 maart 2012. Na een uitverkocht begin van 2012 met de Boss New Years Special, had het Boss-team even tijd nodig om bij te komen. De winnaars met hun Boss t-shirts, de breakdancers en natuurlijk het enthousiaste publiek zorgden wederom voor een knallend begin van het nieuwe jaar.

Na verschillende specials, zoals Halloween, Christmas en de New Years Special verwent Boss de dames met een Ladies Special. De vrouwelijke bezoekers maken op 23 maart kans op geweldige prijzen, want Boss geeft drie prijzenpakketten weg. Alsof dat nog niet genoeg is staat dj Jane Doe, de beste vrouwelijke Hip Hop, R&B dj van Amsterdam, achter de draaitafels. Dus dames, haal je dope sneakers of killer heels maar uit de kast want Boss staat deze avond in het teken van vrouwelijke artiesten, die belangrijk waren voor de muziek, zoals SWV, Aaliyah, TLC en Whitney Houston. Do my ladies run this MothaF&#*%@# .

Door meerdere uitverkochte edities en optredens van onder anderen Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is Boss een van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als vaste thuisbasis. Onder leiding van een team bestaande uit dj's Mr. Speak, Chocomel, Switch en MCs Fit en Aries is het bij Boss een avond lang genieten van de beste 90s hiphop en R&B. Ze maken onze slogan from the old to the new helemaal waar, want ook swingbeat, 70s, 80s en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van Boss zijn onvergetelijk en zoals altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, enthousiast leuk publiek en vooral goede muziek.

Boss is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hiphop- en R&B feest van Nederland, hun hart ophaalt. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken. Hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond Boss te vinden.

Bekijk de legendarische beelden van de afgelopen edities