Partyflock
 

Kavinsky exclusief naar Kindergarten

gepubliceerd door , op
Kindergarten
29 februari 2012
De Franse DJ/Producer Kavinsky zal een exclusieve show doen op het Tilburgse dancefestival Kindergarten. Kavinsky scoort momenteel een wereldwijde hit met 'Nightcall' die op de soundtrack staat van de film Drive. Ook Mickey Moonlight en Taras van de Voorde zijn toegevoegd aan de line-up. Op zaterdag 12 mei 2012 vindt de eerste editie van Kindergarten plaats in Stadspark Oude Dijk in Tilburg. De voorverkoop van tickets à € 25,- is inmiddels gestart.

Kavinsky heeft momenteel een hit te pakken met 'Nightcall' die hij samen met Guy-Manuel de Homem-Christo van Daft Punk maakte. Kavinsky komt uit de Parijse electroscene en opende eerder optredens van Justice, Sebastian, Daft Punk en The Rapture. 'Met zijn unieke show en extraverte verschijning heeft Kindergarten knaller na The Subs nóg een naam te pakken die je, zeker gezien de exclusiviteit van de show, niet mag missen', aldus Wouter de Wilde van Kindergarten.

Mickey Moonlight is de nieuwste naam van het beroemde, Franse label Ed Banger: 'Met Mickey Moonlight halen we de toekomst en een unieke sound binnen op het festival; niet alleen voor de fijnproevers, maar zeker ook voor een publiek dat een discosfeer kan waarderen', voegt De Wilde toe.

Ook de Rotterdamse DJ/Producer Taras van de Voorde komt naar Tilburg. 'Zijn sfeervolle techno heeft al vele goede feestjes opgeleverd in binnen- en buitenland en verdient het een podium te hebben op Kindergarten als gevestigde naam binnen de Nederlandse dancescene', besluit De Wilde.

The Subs (Live), Gabriel Ananda (Live), Kaiserdisco, Edwin Oosterwal en het Tilburgse DJ-collectief Schoolplein waren eerder bekend gemaakt voor het Tilburgse dancefestival.

Kindergarten deelt het festival onder in twee gelijkwaardige areas; de T-Garten voor de techhouse en techno en The Box voor de rauwere sound van electro. Daarbij zal het festival zo veel mogelijk qua aankleding en entertainment op het terrein laten aansluiten bij de naam Kindergarten en het festivalmotto 'Never Grow Up'.

De voorverkoop voor Kindergarten is inmiddels gestart. Online zijn e-tickets verkrijgbaar via Kindergarten.nu en voor hardcopy kaarten kan men terecht bij alle vestigingen van Free Record Shop & Van Leest in Nederland.

Voor meer informatie over Kindergarten, de kaartverkoop en haar line-up zie: Kindergarten.nu.

1 opmerking

 
Drive soundtrack :respect: